SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bu yaz work and travel ile amerikaya gitmeyi düşünüyorum ve çoğu iyi iş için upper int. advanced ingilizce istiyorlar. Okuma yazma ve dinleme'de hiçbir sorunum yok ama neredeyse hiç ingilizce konuşmadığım için konuşmada sorunum olacağını düşünüyorum. Bu nedenle iş görüşmelerine kadar biraz pratik yapayım dedim, fakat nası yapacağım hakkında bir fikrim yok. Nasıl yapıcam? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 istanbuldaysan benle yapabilirsin. hem bende geliştirmiş olurum asjdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 wow oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "kimler ingilizce konuşuyor ben mi konuşamicam" diye düşün mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Yeah god damn shit man, go on ventrilo and just ask your teammates to stick together and gang chat with them sometimes, and ask them to let you meet their female friends . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bir takım dil kurslarının conversation club'ları oluyor onları deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bi de parayla yapanlar var bunu sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yabancı arkadas edin msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 şarkı söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kermit adres versene geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Off çok feciydi yaa. Hazırlık döneminde 2 arkadaş bir araya gelince anneler hemen ooo hadi ingilizde konuşun pratik yapın derlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 SpiderS_DangeR said: kermit adres versene geliyorum hacı ama sabırlımısın yani hemen çabuk sinirlenmezsin dimi. yani ben başlangıç seviyesindeyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 netten bi arkadaş bul böyle siteler çok. Mikrofon kamera açık konuşursunuz. Cybersex e kaydırma muhabbeti. Zaten bu yüzden işin biraz zor.Türklerle pek konusmuyorlar =) Ayrıca wat için ne dili yaaa.. Önüne geleni alıyorlar. Gerenkk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 icqdan konusabilirsin microfonla ben bulmustum yabancı arkadaslar gayette rahat konusuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sinad said: Ayrıca wat için ne dili yaaa.. Önüne geleni alıyorlar. Gerenkk yok. Abi beginnerlarıda alıyolar fakat mutfakta hiçbişey konuşmadan 7 dolara çalışıyosun. Advanced olursa atıyorum garson 9 10$+tip oluyo. O yüzden kasıyorum. Bide o sitelerden bildiğin varsa yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 www.busuu.com www.livemocha.com var bildiklerim buralardan arkadaş edinerek konuşabilirsin. busuu da özellikle çok çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mokoko said: wow oyna +skypedan yabancı arkadaşlar edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 saati 70 tlden konuşma dersi verebilirim. ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 naraso said: bi de parayla yapanlar var bunu sadsa Saat i50 liraya ingilizce muhabbet ederim çok kral :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ya bu busuu da kimsede mic yok. Ben konuşuyorum onlar yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hahah yazık lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 harbi yazık bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ya bide konuştuğum herkes iyi konuşuyosun fluent falan diyo advancedsin sen diyo ama ben mutlu olayım diye mi diyolar anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahahahha türkten korkuyorlar ayılar hep cybersex amaçlı giriyorlar. Bi tanesi bana öyle dedi =) engelledi sonra msnden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 travian tarzı oyunların ingiltere sunucularında oyun oyna ordan ingiliz arkadaşlar yap skype kullanıyorlar genelde, yani en son 1-2 sene önce oynarken öyle idi orda skype da 5-6 kişi konferans yaparsınız her akşam bir kaç saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar