forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Flassh said: ya bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Küfrü kısaltıp small tagi ekleyince benim göremediğimi falan düşünüyorsanız söyleyeyim, ortalama bir kartal gibi görüyorum ortalığı. Gözlüktür lenstir sıfır yani. Xae lens takıyordu sanırım ama o da kartal gibi çocuktur, görürse affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 düşünseniz bile yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 düşünmesek bile yakalar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ayıp la bı kısaltma yüzünden yörüngeye oturtmuşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 gris gözünün bunlar iyi günleri. bide o hukuk kitapları bitince tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 zaaaaaaaaa banlamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 geri gelir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 akraba iliskileri sakincalidir dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bozulacak olsa bozulurdu şimdiye, 5 sene oldu fakülteye gireli =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Griswold said: Küfrü kısaltıp small tagi ekleyince benim göremediğimi falan düşünüyorsanız söyleyeyim, ortalama bir kartal gibi görüyorum ortalığı. Gözlüktür lenstir sıfır yani. Xae lens takıyordu sanırım ama o da kartal gibi çocuktur, görürse affetmez. Lan küfrü banlanmamak için küçültme yapmadım. Küfür kısaltmasından gg olcağım aklımın ucundan geçmezdi. Dikkat çeksin diye küçültme yaptım. Açın banımı, özür dilerim sdf. Millet neler diyo, kötü anlamı olan neler neler diyo, biz bi küfür kısaltmasından gg oluyoruz. Kermit de hasiktir dedim demişti. O neden gg olmuyor. Yönetim istifa! Tmm şahsa küfrettim de, insan bi sorar küfredilene, arkadaşı gg edelim mi yiğen diye. Ama nerdeeee. Nerde adalet, nerde kemalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bak yine küfretti. kermitin oyuyla senin oyun bir mi. sdfjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yok ben küfretmedim canım. kermit'in söylediğini alıntıladım orda. Benim suçum yok :(. bkz.Dağdaki çobanla benim oyum bir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar