Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yunanistan'ın Şampiyonluğunu içime sindiremiyorum


Pascal

Öne çıkan mesajlar

Walla dostluk kardeşlik adına sevinmiş gibi yapıyorum ama bu Yunanistan'ın Şampiyonluğunu içime sindiremiyorum. Selanikli olmamdanmıdır nedir bilmem ama bu şampiyonluk kanıma dokunuyo. Şenol Güneş'i sokakta görsemde kafa atsam rahatlasam die düşünüyorum yer yer. Galiba ben kıskancım.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olmuyo sayın ablam. Sinmiyo ya. HAyır milliyetçi değilim bişi değilim bana ne oluyo anlayabilmiş de değilim. Ecevit oldum ben içime sindirme sorunu oldu. Başka kimse yok mu kardeşim içine sindiremeyen? Yanlız mıyım ben ya! Dünya 3. olduğumuzda ehehe Yunanlar nası ..t olmuştur ha die sevinmiştim ama kimseye belli etmedim. Evet ben deliyim bunu biliyodum![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya sinir oldum ya
yunanistan nasıl şampiyon oldu hala aklım almıyo
kafayı yedim maçı izlerken
maçı portekiz oynadı oyunu yunanlılar aldı
kafayı yedim sinir oluyorum bu yüzdende
hep bala kıça geldiler buraya kadar son maçtada balına aldılar bu kadar basit[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet fransayı elediler,çek cumhuriyetini elediler,portekiz falan derken şampiyon oldular neyse şimdi dünya kupasında karşı karşıyayız ileriye bakmamız lazım gene letonya gibi olmasın[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vala ne derlerse desinler benim de canım sıkıldı...Ve yunanistanla aramızda böle bi kıskançlık+rekabet olduğu bence inkar edilemez zaten Türkiyeden destek gelince adamlar da şaşırmış...Sonuç olarak 3.lüğümüzün hiç bi değeri kalmadı benim gözümde...
Ha bi de o şenol Güneş denen adamı benden önce bulmassanız adama hiçbişey yapamayacaksınız bilmem annatabildim mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En çok Karagunnis denen adamdan nefret ediyorum. İsmini zikretmek istemediğim bir anadolu takımının ( Fenerbahçe demiyecem kızarsınız şimdi ) taraftarına benziyor. Gıcık şey. Zaten bi onun bi de kristeas'ın adını biliyorum.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pascal sen hiçbirşeyi hazmedemiyosun ki sana su yetmez soda içmen lazım belki soda bile yetmez mideni fln yıkatmalı senin.

Fenere neden laf ediyosun şimdi anlamış değilim Beşiktaşta lucescu zamanında aynı bu şekilde oyunu kilitleyip zevksiz hale sokup enazından 1 gol atarak kazandığında negüzel diyosan şimdide yunanistanın başarısına negüzel demelisin.

Bence bala bi başarı varsa Türkiye'nin dünya 3.lüğüdür karşısına 1 tane bile dişli rakip çıkmadan (çıkanıda yenemeden) Dünya 3.sü olduk biz. Yunanistan karşısına çıkan tüm devleri devirerek haketti şampiyonluğu. Atak futbol oynamasada zevkli maçlar olmasada futbol bi amaç oyunudur şov oyunu değil. Amacına şov yaparak ulaşanlar futbolu zevkli hale getirir. Kimi zamanda böyle zevksiz olabilir.
Amaçlarına ulaştılar kutlamalıyız.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe Hey buddy bu forumun en koyu "anti lucescu"su olduğumu vahşi batıdaki herkes bilir. Zırtladın canım.
Neyse ben hâlâ içime sindiremiyorum.Sanki UEFA bi açıklama yapıp "Efenim bu kupa avrupaya bizden şakaydı." diyecek gibi geliyo.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fizban voden raid +1 +1 +1 .....yani dunya kupasi aglasakda uzulsekde cocuklarimiza torunlarimiza annatacagimiz bir basarida olsa bir sans uzerineydi ...ancak tamam belki dunyada en sevdigimiz ulus degiller ancak adamlar harbi harbi takim deniilen baba adamlari yendiler en azindan letonyaya yenilmediler !!!!! yada evsahbii japonya degildi bayagi bayagi sampiyonluk adayi portekizdi ...simdi uzun lafin kisasi yunanlilarida sevsek de sevmesekde onlarin oyun nlayiis ve sistemleri adami hasta etsede etmesede adamlar 2004 avrupa sampiyonu dahasi varmi ?????? ve dahada muhimi bu adamlar bizim dunya kupasi eleme grubunda rakibimiz .......yunanlilari acik soleyeyim letonyalilari alkisladigimiz gibi alkislamak istemiyorum .....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadr sindirsen sindirmesende şampiyon yünanistan helal olsun walla azmin zaferi budur turva oncesi hiç şans verilmeyen yünanistan işte aldı kupayı.Portekizede kapak oldu :D 1-0 olsun bizim olsun diyen portekiz teknik direktörü Scolari kendi kazdıgı tuzaga kendi düştü bence[signature][hline]Only god can judge me !

Beni sadece tanrı cezalandırır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...