JohnSmith Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Arkadaşlar ben 9 levelim Chaos'm PvP Bölgeleri war Mesela Hérkezin lvler 11 göstrio o alanda pvp alanı işte neyse bazılarında pelerin war 5 lvlda takıolar 2-3 levelde fekan takıyolar nerden buluyo bu pelerini ? ben cok araştırdım bulamadım malesef oyundada pek türk yok hata hic ben göremedm :D Pelerini nerden alabilirim bana acık bi şekilde ögretirsenız cok svincem oyunna cunku başlamadan once pelernden etkilenmşdm başladık plernı bulamıyoruz simddie :) simdiden teskrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pelerine deger mi okadar para yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JohnSmith Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Nerden bulabilrm söylermisinz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o kadar düşük rankte pelerin bulmak çok zor, acele etmezsen 16 gibi alabilirsin sanırım. öbürlerinin taktıkları muhtemelen 1 yıllık abone ödülüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JohnSmith Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ya şunu demeye çalışıyorum nerden bulabilirm yani canavardanmı cıkıyo görevdenmı alınıyo , paraylamı alınıyo nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mobdan da düşer satın da alırsın.Renown mercantta var ama kaç leveldı hatırlamıyorum.O levelda alıcağın pelerin de zaten iyi bişey olmaz.O kadar aranılacak birşey değil.Görev yaparken çıkar bir mobdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 senaryodayken düştü bana lvl 9dum min rank 11di pelerin sanırım player öldürüncede extra item düşebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aynen öle playerlardanda item düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar