HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hatun vodkacı çıktılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 dur benim başımda var anlatamıyorum derdimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sevdiğin kişiye bunu söyleyememek ve sabah kadar içmek, karnına ağrılar girmesi, başının çatlayacak gibi ağrıması dünyanın en güzel hisler bütünü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aynen çokgüzel, abi allahsen nersi güzel ya kaç kilo verdim ki mbilr yemek dahi yiyemiyorum adam gibin yanı burda it gibi kıvrnmmanın nersi güzel ya sölesem belki kabul edcek belki red ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 HaciYatmaz said: aynen çokgüzel, abi allahsen nersi güzel ya kaç kilo verdim ki mbilr yemek dahi yiyemiyorum adam gibin yanı burda it gibi kıvrnmmanın nersi güzel ya sölesem belki kabul edcek belki red ama işte Sanırım aşık olmam gerekiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hatun iyi vodjacı çıktı ya napsam bu saaten sonra vodkamı açsam. lan hiçte i.mediğim bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Hacıyatmaz. Adı üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 çok yazım hatası yapıyorsun yaw sarhoş musun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sen bu kızla nah çıkarsın. bu topici gördüğümden beri hep yazmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hırsyapmısın rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Batuhan_BJK said: çok yazım hatası yapıyorsun yaw sarhoş musun :) evet kardeşm senle de bigün içmeliyix muykala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sevdiğini söyleme ama hazır kafa güzelken bi yere davet edicek cesaretin de vardır artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 davet edeceksen -ki edeceksin- elini çabuk tut bak sonra pişman olursan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kabuşl edeceği varsa bile etmezkibu durumad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sen böyle yazı yazarsan zor hakikatten ssdfs niye öyle düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ne içtin diye sordu soruncdaa söledmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tamam şimdi söyle , sevimli gözükürsün kabul etmese de alkole bahane yapar altyapıyı hazırlamış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bence bugün geçmiş git salı gibi adam gibi okula, bitir şu işi. herkes rahat etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 son durum ne şimdi hacı?msn konusmalarını c/p yapsana bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu saatte ne diyon ya sen/arkadaş olarak görüyorum gibi lafalr edrese ağlarım ama yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Abi sen şimdi konuşuyor musun kızla? Kendin yazmayı bırak bak, biz yazalım sen c/p yap? paticik sana kızı kapacak, inancım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 HaciYatmaz said: bu saatte ne diyon ya sen/arkadaş olarak görüyorum gibi lafalr edrese ağlarım ama yeminlelan yok olm ya.Söle artk kanka it's time yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 msnden sarhoşken söylerse yazıklar olsun vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 teli varmı kızın sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yok, msn i zorla bekleye bekleye aldım sen tel diyon hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar