Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 el kaycak yani biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sinemayı unutsam mı, siz böle düşündüğünüze göre onunda yanlış anlama ihtimali olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 seninde aklından geçmemişse sabaha cıkmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ahah yok o bizim fesatlığımız tamamen. fazla ısrarcı olursan yanlış anlayabilir tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ya gönlü varsa zaten gelir.Onun da eli kayıcak onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ilk başta biraz çekingen davrancak, filmi izliomuş gibi yapcak.Ama baktı ki sen kararlısın.. ondan sonrasını sen kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Dartanian said: Ya gönlü varsa zaten gelir.Onun da eli kayıcak onun da. ONLAR DA İSTİYO ZATEN OLUMMMMMMM!!!!!................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 TİYATROYA GÖTÜR. hem böylece devam edip etmemen gerektiğini de anlarsın.ben sevmem derse direkt bırak,tiyatro sevmeyen insandan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Hayvanat bahçesine götür hayvanları sevmezse bırak bence. Hayvan sevmeyen,insan sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Camiiye götür. Allahı sevmeyen insanı da sevmez. edit: yalnız trollediğim için pişman oldum şu an. son 2 mesajımı görmezden gelelim en iyisi. topic güme gidecek çünkü. yatayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 paticiğe üye yap bence? paticiği sevmeyen kızdan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mezarliğa götür. Atalarını sevmeyen, insan değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 eve götür gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bize getir beni sevmeyen seni de sevmez hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 çıktı msn'den. adslin de sorun varmış vınn'dan bağlanıyomuş. facebook'dan konuşurken devamlı çevrımdışı olup duruyodu, haliyle bende yanlış anlıyodum konuşmak istemiyo gibisinden. msn'e geçince durumu anladım. konuşmalarımızda verdiği cevaplar oldukça umutlandırdı bakalım inş boşa çıkmaz.ilişki olursa buraya mutlaka getirirm, sizlern baya yardımı oldu. artık olmazsada bi süre kahrımı çekeceksiniz sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Dartanian said: Bize getir beni sevmeyen seni de sevmez hacı. aha tam bunu diyordum ayıp olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu topicden ileride çok utanacaksın, fyi. ama go for it, bol şans yine de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yaptıklarından utan yapmadıklarından değil dediler:( edit: o pişmanlık ile ilgiliymiş neyse aynı kapıya çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kızın msnını ve adını,bi de kendi adını ver söyliyim kıza. ben daraldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bana ver. ben soylerim. bella kendi icin istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 benden zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ondan şüphem yok neyse bende yatayım, sabah olmaz bugun ama deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 daha neyine olmayacak sabah 04:15 saat zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar