canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ayrıca dediğinin tersini yap. sevmedi de. nası ayrılırsınız ya. çok yakışıyodunuz siz burcu ama üzülmeni istemem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 O değilde teklif ediceksen gözünün içine baka baka et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sonra gözünün icine baka baka reddederse........ maduru yusuf yusuf moduna sokma tatbikati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Edemez zaman ver der en fazla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 git yanina 'abuk subuk insanlarla bosuna vaktini harcama burcu' de. bunu derken de poposuna yavasca bi saplak at ve goz kirp sonrada boyle yap(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sana 1 doz Ferhan Şensoy'un Son Ders filmini veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya benimsin ya toprağın de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Marty said: git yanina 'abuk subuk insanlarla bosuna vaktini harcama burcu' de. bunu derken de poposuna yavasca bi saplak at ve goz kirp sonrada boyle yap(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bi de niye direkt bana/benimle cikar misin tarzi giris cümlelerine ihtiyac duyyosunuz? disari cagir, takilin. selam naaber, ben disaari cikcam daaaaaaaa sen de gelseeeee? dersen annar direkt zaten, ay bu cocuk benden hoslaniyo die. hem söyleyemedim, hala söyleyemiyom. yok argadasim yabamicam diye panige de girmezsin. karsilikli elektrik alirsaniz, devami gelir zaten. relaaaaaaaax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 adam doğru diyo oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 En kötü ihtimal ben seni arkadaşım olarak görüyorum diyecektir, git konuş biran önce. Zaman kaybetme sakın yarın başka biriyle görürsen ağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hiçbir vereceği cevap sanırım,zamanında seni seviyorum diye msnden yazıp bi kaç ay sonra da yüz yüze konuşunca orda şaka yapmıştım cevabını almaktan daha sinir bozucu olamaz,rahat ol içinde kalmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Zaten vaniLLe yazmış açıkca ne yapacağını hiç kasmasına gerek yok. vaniLLe'in dediği gibi işte tiyatroya gidicem şuraya gidicem diye birşey uydur, anlasın ona karşı ilgi duyduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: adam doğru diyo oh wai.. eyw bacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ha bi de, sey ben seni seviyorum diye acilmak da sacma hönk diye. önce cidden bi yakinlasin, yakinlasabiliyorsaniz. bi muhabbetiniz olsun, sonra uygun bi an buldugunda söylersin ne söylemek istiyorsan. edit: aynisinin benzerini söylemisim yukarda zaten, hay allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bence de direk seni seviyorum demek saçma. Bir etkinlik olur, bir şey olur; davet et. Git yanına ben de şuraya gidecektim kendime arkadaş arıyorum de. Sonradan başbaşa kalırsanız anlaşılır zaten ne cevap vereceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bende şimdilik öyle düşünüyorum önce yakınlaşmalıyım, daha doğru dürüst bir araya gelip konuşmadığın insana seni seviyorum/senden hoşlanıyorum diye açılım yapmak abes kaçar. bide bunun kankaları var 2 tane hiç yalnız bırakmıyolar tekiyle aram iyi gibi ona hafiften durumu çıtlatıp arada yanından ayrılmalarını istemeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kankası kızsa direk söyler ona Kankası meriçse sen söylemeden seni kötüler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yannis yapiyosun. hic karistirma kankalari. bi kere citlattin mi zaten yandin, direkt yetistirirler esas kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kim ne der , arkadaşları napar hiç düşünme . Delikanlı gibi git yaklaş kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yani bi de söyle düsün, kizlar yetistirdikten sonra kiz bilecek ona karsi ne hissetigini. bunu kendin belli etmelisin, baskalari degil. uzayacak o sürec sonra, sen onla yakinlasana kadar. ilk izlenim baya önemli. ortaokuldaki gibi arkadas araciligiyla acilmak yalan biraz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben arkadan rogue gibi yaklaşmıştım bi keresinde işe yaramıştı. o gun takıldık vs, sonra gorusuruz dedi filan. ondan sonraki 2 gün boyunca arayıp sormadım. sonrası malum zaten sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 arkadas aracılığı ile açılmıyacam ki, yanından hiç ayrılmadıklarından arada tek başına bıraksınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bence bu kadar pişman olmana gerek yok ne de olsa açıldığında da başarıya ulaşacağının da garantisi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar