Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

söyleyemedim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi de niye direkt bana/benimle cikar misin tarzi giris cümlelerine ihtiyac duyyosunuz?
disari cagir, takilin.

selam naaber, ben disaari cikcam daaaaaaaa sen de gelseeeee?
dersen annar direkt zaten, ay bu cocuk benden hoslaniyo die.
hem söyleyemedim, hala söyleyemiyom. yok argadasim yabamicam diye panige de girmezsin.

karsilikli elektrik alirsaniz, devami gelir zaten.
relaaaaaaaax.
Mesaj tarihi:
Hiçbir vereceği cevap sanırım,zamanında seni seviyorum diye msnden yazıp bi kaç ay sonra da yüz yüze konuşunca orda şaka yapmıştım cevabını almaktan daha sinir bozucu olamaz,rahat ol içinde kalmasın..
Mesaj tarihi:
ha bi de,
sey ben seni seviyorum diye acilmak da sacma hönk diye.
önce cidden bi yakinlasin, yakinlasabiliyorsaniz.
bi muhabbetiniz olsun, sonra uygun bi an buldugunda söylersin ne söylemek istiyorsan.

edit: aynisinin benzerini söylemisim yukarda zaten, hay allam.
Mesaj tarihi:
Bence de direk seni seviyorum demek saçma. Bir etkinlik olur, bir şey olur; davet et. Git yanına ben de şuraya gidecektim kendime arkadaş arıyorum de. Sonradan başbaşa kalırsanız anlaşılır zaten ne cevap vereceği.
Mesaj tarihi:
bende şimdilik öyle düşünüyorum önce yakınlaşmalıyım, daha doğru dürüst bir araya gelip konuşmadığın insana seni seviyorum/senden hoşlanıyorum diye açılım yapmak abes kaçar.

bide bunun kankaları var 2 tane hiç yalnız bırakmıyolar tekiyle aram iyi gibi ona hafiften durumu çıtlatıp arada yanından ayrılmalarını istemeyi düşünüyorum
Mesaj tarihi:
yani bi de söyle düsün, kizlar yetistirdikten sonra kiz bilecek ona karsi ne hissetigini. bunu kendin belli etmelisin, baskalari degil. uzayacak o sürec sonra, sen onla yakinlasana kadar. ilk izlenim baya önemli.
ortaokuldaki gibi arkadas araciligiyla acilmak yalan biraz yani.
Mesaj tarihi:
ben arkadan rogue gibi yaklaşmıştım bi keresinde işe yaramıştı.

o gun takıldık vs, sonra gorusuruz dedi filan. ondan sonraki 2 gün boyunca arayıp sormadım. sonrası malum zaten sdfsf.
  • Yeni Oluştur...