zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben dün elimin tersiyle ağzının ortasına vurdum beşiktaşın golune sevinince.sonra bi gol daha yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sevgilimi dövmedim ama dövülmek hoşuma gider :D lise zamanında çok sinirlendirmiştim kız arkadaşımı dalmıştı vuruyor ama hiç birşey hissetmiyordum hala hatırladıkça gülerim :D /flex erkek dövmek isteyen kız varsa msn yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 shipitducy said: bosphorus said: Ben vurdum, oturduk ağladık sonra beraber. iki mal birbirini bulunca sorun olmuo da kizin bi gram akli olsaymis baya mevzu olurmus. nileppezdel said: shipitducy said: bosphorus said: Ben vurdum, oturduk ağladık sonra beraber. iki mal birbirini bulunca sorun olmuo da kizin bi gram akli olsaymis baya mevzu olurmus. Hayatında hiç mi öfkeden ne yaptığını bilmediğin olmadı? İnsan bu, kadın haklarına da saygılıdır, seviyodur, şiddete karşıdır falan ama bi an o öfkeyle atıvermiştir tokadı. Sonra attığına üzülmüştür, kız da hissetmiştir beraber ağlamışlardır. Mal olmakla ne alakası var? şaka yaptım sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Arma said: meme ucunu sıkıp istiklal marşını tersten okutmuşluğum var. özendim lan seks hayatınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben de öfkeme yenik düşüp topuğuna sıktım bikere sonra oturup pansuman yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ben vurdum tokat attım. boğarakta öldürcektim az daha bi kere. oda bana yumruk attı bi kere burnum kanamıştı hatta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Arma said: meme ucunu sıkıp istiklal marşını tersten okutmuşluğum var. AHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bakın şaka demiyorum kız arkadaşlarınızı dövün arkadaşlar sonra götleri kalkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 nileppezdel said: shipitducy said: bosphorus said: Ben vurdum, oturduk ağladık sonra beraber. iki mal birbirini bulunca sorun olmuo da kizin bi gram akli olsaymis baya mevzu olurmus. Hayatında hiç mi öfkeden ne yaptığını bilmediğin olmadı? İnsan bu, kadın haklarına da saygılıdır, seviyodur, şiddete karşıdır falan ama bi an o öfkeyle atıvermiştir tokadı. Sonra attığına üzülmüştür, kız da hissetmiştir beraber ağlamışlardır. Mal olmakla ne alakası var? 3. mal olarak sen de katil 3some takilin iste. oh, adam saka yapmis. sen tek mal kaldin yine ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tartışmalar arttı baktım laf anlatamıyorum cıldırtıyo beni kavgalarda dedim ben bunu döverim sonra saygı sevgi cercevesinde baktım olmuyo dövmek yerine ayrıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 vurdum ama dovmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Arma said: meme ucunu sıkıp istiklal marşını tersten okutmuşluğum var. bu topik burda kitlensin ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 canola said: bakın şaka demiyorum kız arkadaşlarınızı dövün arkadaşlar sonra götleri kalkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 forçen said: 5 HIT COMBO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 arada bi guresmisligimiz var ahahha abi sevgilinizi dovdunuz mu ne lan ayilar ahahah evlenseler icip icip dovcekler demek ki bu arada sevgililerinizin abisi felan olmamasi iyi lan benim kardesime dovmek deil sesini yukseltse 20 kisi evini basarim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 BonePART said: arada bi guresmisligimiz var ahahha abi sevgilinizi dovdunuz mu ne lan ayilar aq ahahah evlenseler icip icip dovcekler demek ki bu arada sevgililerinizin abisi felan olmamasi iyi lan benim kardesime dovmek deil sesini yukseltse 20 kisi evini basarim ahahaha kızkardeşimden 11 yaş büyüğüm. yaşıtları bişey yapmaya kalkarsa 5erli döverim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tek yemiyomu az delikanlı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ben sevgilimi kerime dövdürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 geçen benimkinin suratını parçaladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi ben 4 yas buyugum ama yane takimi toplar kapisina yigarim lan gerek yok hatta cocugu alir babasina vura vura doverim kardeime dokunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Cons said: tek yemiyomu az delikanlı ol. olm 19 ksi tutcak ben vurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tamam abi öyle desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 benim 4 sene erkek arkadaşından dayak yedikten sonra ayrılan bir tanıdığım var. 4 sene neden katlandı hiçbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar