kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 inönü stadının etrafında köftecileri gördüm kokusu geldi burnumada of dedim nası acıktırdı. bi yarım alayım dedim güzel gidiyo. herşey istediğim gibi. ayranda var yanında. yarısına geldim çatırtttttttt bi ses hasiktir dedim acıyla kıvrandım bi direk çıkardım ağzımdan. taş sandım önce. sonra farkettimki adam köftenin birini öyle bi yakmışki taş gibi olmuş. devam edeyim yemeye dedim olmadı gitti köftenin yarısı. yemek yiyemiyorum bişi çiğneyemiyorum. azı dişim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 lütfen yemek resmi topici olmasın bu lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 aga gazi den alıcaksın köfteyi o yüzden. ekmek yamuk yumuk ama harika bi köfte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 olmasın abi dişimin acısını çekiyorum. köfte güzeldi mükemmeldide ulan o köfteyi öyle bi yakmışki taş olmuş taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o değil de sen nası bi açsın ya? kermit seni nası doyuruyolar annene sorucam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 stadların önlerindeki köfteciler>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 artık doyamıycam sevin mutlu ol yemek yiyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu muydu köfte resmi öğrenci milletinin ruh sağlığını bozduğu gerekçesiyle editlenmiştir. Sanki biz köftecide yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hayır bi de o kadar aç ki dişi kırmış hala devam edeyim diyo ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 paspatur küfür isteme hacı editle şunu. o köfteden değildi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kuyruk acım var maçtan mütevellit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ulan şu foruma takılan 100 kişiden 90 ı öğrenci ailesinden ayrı yaşıyo bulamayanlar var bunlar şu saatte günaha giriyosunuz rezil adamlar koymayın yemek resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kermit said: artık doyamıycam sevin mutlu ol yemek yiyemiyorum. oyy kıyamam ^^ ama sen bi yolunu bulursun bence ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sol taraf kırıldı sağ tarafla çiğniyorum daha az acıyo gibi ama bu seferde yediğimden bişi anlayamıyom =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kermit said: ulan şu foruma takılan 100 kişiden 90 ı öğrenci ailesinden ayrı yaşıyo bulamayanlar var bunlar şu saatte günaha giriyosunuz rezil adamlar koymayın yemek resmi. kermit'i dinledim doğru yolu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bölemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o tabakla kim doyar la kızmısınız ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 al o zman gözün doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Flassh said: al o zman gözün doysun çekicilik 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu nası köfte lan bulgurlu mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 valla eve gelmeden doktor'da köfte yedik. mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 çok çirkin görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 köfte akçaabatta yenir bu arada. bi ara gittiğimde porsiyon olayı yok gramla yarım kilo diyosun getiriyolar önüne gittiğim yerde öyleydi. mükemmel oluyo köfteleride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar