Berk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 soru yukardadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 taxiyle.. ??! :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 JT'yi kaçırdım bari Blackmore's Night a gidiyim dio arkadaş :)[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 topkapı otobüsüyle bin İETT ye gidersin surlara yakın bi yerde in yedikuledede indiriyor sanırım. sorarsın şöföre eğer topkapıda indiysen yürümek istemezsen yedikule minübüsüyle orda olursun =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 suç işle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 taksimle burası arasında çook bir mesafe varmnıdır ben çok mesafe var diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya ema çok kötüydü be :)[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Yedikule zeytinburnunda olm sahilden gidiceksin , bakırköy dolmuşlarına bin sahilden giden yarı yolda in.. adama söle..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Emaleth, 11 Temmuz 2004 17:00 tarihinde demiş ki: suç işle ;) 10dk dır yerleri temizliyorum.. :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ahha süperdi :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar