Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kayıt için Tracktion kullan derim ben Cubase yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu cubase dediğiniz program 6-7 gb lık bi program mıdır _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cubase 5 öyle içinde kendiyle birlikte gelen pluginleri var ondan 6-7 gb ı buluyodu sanırım. Bu arada Rtas to Vst adapter diye bi olay var bu şekilde pro tools da da her plugini kullanabiliyorsunuz. Zaten baya iyi rtaslar vardır iş görecek de bulunabiliyormu cracklisi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Rtas converter var ama herzaman %100 ise yarayan bisey degil o :) Bazi vst'lerin rtas destegi var. Ama iste birazcik cep yakar cinsten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 reason başlı başına bi vsti gibi zaten. Kendi refill'leri olup vst desteğinin olmaması sıkıcı olsa da kullanımı çok kolay bi program. Yeni başlayacaksan bu işlere kesinlikle reason'a bi bak derim bu programların hepsi hemen hemen aynı temel mantık ile çalışıyo. Reason başlangıç seviyesi için oldukça doyurucu. Daha sonra vsti desteği olmaması gibi hadiselerden sonra Ableton'a zıpladım ben. Ableton (Y) Biraz Reason kurcala. Zaten oldukça vaktini alacak çözüp,sana yetmemeye başlayana kadar. Sonra ne istediğine karar verirsin. Gitar kaydı falan filan alıcam dersen tabi ki Cubase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar