dunno Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 güzel muzik programı istiyorum. yazdıgım notlaarı farklı aletler calıyor gibi yapabileyim. cesit cesit davul ritimleri olsun, muzik yazabileyim. uzerine kendi kayıtlarımı ekleyebileyim, internetten bedava indirebileyim. var mı bildiginiz??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 cubase, reason, FL studio (fruity loops diye de geçer). diğerlerini kullanmadım, FL'yi bayadır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 şiirleri yetmedi bir de beste yapıcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 diğerlerini bilmiyom da cubase testisli program ona göre zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tamam deniyorum. cok tesekkurler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oyle de hicbiri linuxta adam gibi calismiyo. cubase icin windows kurucam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bırak git neden uzaktaki *dırının tıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 guitar pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Reason bütün ihtiyaçlarını karşılar ama ciddi ciddi kasmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 fl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 cubase kasar hem seni hem pc ni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 pro tools var bide adından da anlaşıldığı gibi pro işi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "nutella yerim" said: guitar pro nota yazarsın onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Fly said: bırak git neden uzaktaki *dırının tıs* aklsdfkfjsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Guitar pro ya bide rse yükledinmi tmm dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 cubase zor bi program degil abartmissiniz. sadece cok fonksiyonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 guitar pro'da yazıp midi çıktısını saydığım programlara da import edebilirsin. ama uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 soulberry said: guitar pro'da yazıp midi çıktısını saydığım programlara da import edebilirsin. ama uğraşmaya değmez. Bence değiyor, çok ta güzel oluyor. Neden değmesin ki? Yaz MIDI şarkıyı, bas üstüne mis gibi VSTi larını tamam işte. Buarada Cubase, Nuendo, Pro Tools bunlar biraz fazla detaylı programlar. Daha kullanıcı dostu olması açısından Adobe Audition 3.0'da deneyebilirsin. Ben denedim, hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 FL de zaten sequencer görevi gördüğü için zaman kaybı olabilir. aslında nasıl kolayına gelirse öyle yapsın diyim. GP'de yazmak beni daha çok kasıyo mesela, direk FL'nin pianoroll'unda yazıyorum. yoksa sonuç olarak fazla fark yok iki iş arasında. import ettiğin midi'deki veriler de pianoroll'a geçiyo sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ableton Live ve enstrümanları işini görebilir. Rewire desteği de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sony SoundForge işini görür sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Guitar pro iyidir sağlamdır yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Havlu said: cubase zor bi program degil abartmissiniz. sadece cok fonksiyonel +1 Her nekadar giris seviyesi kullanici icin biraz anlasilmasi zor olsada, sadece fazla fonksiyonel bi program. Ayriyeten cubase'de oturup 8 tane ayri kanala ayni anda kayit yapip 10 tane ayri vsti acmicaksanda kasmaz öyle. Sehir efsanesi onlar efenim. Reason, Fl studio falan kayit icin ideal programlar degiller + hic pratik degiller kayit icin. Ama "muzik yapmak" konusunda yani analog bi arayuz kullanmadan(midi klavye vs) oturup elle yaziyim dersen FL uzerine tanimam, cok pratik o konuda. Halen gerektiginde kullanirim. Reason denmis, buda giris seviyesi icin cok uygun bi program degil. Pek bilginiz yoksa, kablolari ordan oraya takip en sonunda "oley ses alabildim ensonunda" diye sevinebilirsiniz bikac gun sonra. Protools denmis, protools genelde kayit icin kullanilan ve bu konuda basarili olan bi program. Ama vsti kullanamazsiniz uzerinde, rtas destegi var. Ev kullanicisina pek hitap edebilecke bi program degil, keza logic'te öyle. Ableton'a bi turlu isinamadim, sevemedim. Guitar proyada harcayacagin vakti fl'de harcarsan ortaya daha guzel seyler cikarabilirsin, enazindan fl'de daha cok secenegin var o konuda. Uzun lafin kisasi benim tavsiyem elle yazmak, diger ensturmanlari eklemek konusunda FL, Kayit icinde cubase tavsiye ederim. Ikisi icinde kolaylikla ve fazlasiyla turkce dökumanda bulabilirsin populer olduklarindan dolayi. Kaliteli kayitlar icin iyi bi seskartida sart buarada, creative'in yada asusun son model multimedia kartlariyla olacak is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 reason da çok zor sayılmaz ya, biraz manual okuduktan sonra hallediliyo yani =) ama tabi kayıt için cubase şart, reasonda beste yapılır, altyapı yapılır amma kayıt yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bu arada Logic zaten macintosh'ta çalışıyor. Mac iniz yoksa kullanmanın anlamı yok, en son Windows versiyonu en son Cubase in özellik olarak haliyle gerisinde kalmıştır. Logic, macfag ler için iyidir ama öneririm. Hatta kurulumu Windows Cubase'inden kat kat sorunsuzdur (orjinal edinmezseniz) Çeşitlilik olarak ise araştırmanıza bağlı olarak mutlu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar