parvus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bugün yoğun trafik olan bi yerde, üstgeçitten geçerken gördüm. adam dörtlüleri yakmış, kadını indirmiş, tokatlıyordu yolun ortasında. sizce nedendir ? ve bu konuda ne yapılmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dalıp kadını kurtarmazsan DELİKANLI değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 adamı döversen kadın üstüne saldırır "vurma yiğidime" diyerek tırmalar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yolun ortasında dayak yien kadınlar gördümü anlarım da "bazen" ve "görüyorum" nedir bir kaç kez mi gördün bu sahneyi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sen birden fazla kez görmedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hiç görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oo fil dişi kulende yasarsan göremezsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 orthanc da yaşiorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 boğum dibi pipo otu, ve tuzlanmuş domuz etiyle hayatı anlamak zor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dörtlüleri unutmamasını takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Cuce said: boğum dibi pipo otu, ve tuzlanmuş domuz etiyle hayatı anlamak zor tabi SDF. o diilde hakkaten bende çok gördüm. 'kırtarın imdaak' diye bağıran kadını kurtarınca 'naptın sen ben kocama hayvanoğlu git burdan' oluyor söyleyeyim. kurtarmışlığım sonra çocuklar ve kadın tarafından küfredilerek uzaklaştırılmışlığım var ortamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dün gece evden çıkarken asansörü çağırdım. asansör aşagıdan gelirken içinde biri düştü. aha dedim kesin yaşlı teyzelerden biri gitti kalpten. bi açtım asansörü. genç bi kız yerde oturuyo. ağzı burnu kan içinde. en az 5 dk noldu diye sordum mantıklı bi cevap alamadım. ambulans çağırayım falan dedim. yok dedi. sonra 6. kat dedi. bastım çıkardım. 6kata . ağlıyo elimi tutuyo falan. kavga ettik dedi. sonra çıktık 6. kata kapıyı çalmadan kızı duvarın kenarına koydum asansörden çıkarıp. zile bastığım an kız tak diye düştü kafayı çarptı. içerden 2 erkek çıktı. TAMAM BİRADER SAĞOL dediler ben doğru düzgün bişey diyemeden. ben de olaylara karışmamak adına hemen döndüm=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hehe evet elleşmeyin mümkünse. 1 kez benim de bşaıma geldi bırak dayak yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 onu bunu bilmemde.kadın kısmına el kalkmaz.ama bazısıda hakediyor yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yoo gayet kalkar. eşitlik meşitlik yırtınıyorlar kapışalım gerekirse. ben döveyim o yerinde dursun demiyorumki, o da saldırsın. doğal seleksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kimbilr nabtı da dövdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ama gece yarısı etrafta kimseler yokken alt geçitlerde dayak yiyen kadınlar görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ahah evet madem eşitiz kadına el kalkmaz lafı geçersiz olsun :P Ama kıyılmaz abi kadına. Güzel güzel yaratıklar şimdi, liv tyler'a kalkan eller taş kesilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 güzelini dövemen zaten abi o ayrı birşey. türk kadınından bahsediyoruz %90 ı çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 %91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 O zaman çok vodka için hepsi güzel olsun arkadaşım ayrıca kız milleti adamın kafasını duvarlara vurdurur, aşıksan kaybedensin peeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 gördüğünüz zaman 2 sininde kafaları birbirine tokuşturup hızlıca /run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 parvus said: bu konuda ne yapılmalı ? çaktırmadan polise haber vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 parvus said: bu konuda ne yapılmalı ? 2 tokatta sen çak kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 lisedeyken bir kere iki sevgiliyi okulda kavga ederken görmüştük. Çocuk kızın boğazından tutup kafasını kalorifer borusuna vurunca karışma gereği hissettik ve "napıyosun lan?" falan tarzı laflarla çocuğun üzerine yürüdük (hala vurmaya devam ediyordu). Bizi görünce tabi bırakıp üst kata çıktı bizde kızın yanına gidip diz çöktük "iyi misin? birşeyin var mı?" falan diye soruyoruz. Kız ayağa kalkıp "Neden erkek arkadaşımla arama giriyorsunuz!" diye bağırdı. Bir daha sokağın ortasında birini kurşuna dizseler karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar