dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bana furthermore, firstly, on the other hand gibi essay yazarken kullanılan kelime öbekleri yazın süper marjinal olsun hadi lütfen.
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Trollerim lan. Sana mı sorucam. Hem garbıça açıyo hem trolleme diyo adama bak sdf.
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vazgeçtim tamam trolle ayrıca daddy ye dady yazdın sonra editledin nihahahaha
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 therefore , moreover , first of all , both...and.. , neither....nor , either .... or falan filan :D
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 conjunctions yaz google a hepsini bulursun
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nevertheless mı ne öle salak bi kelime var .P onu da yaz
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 a) Compare & Similarity (benzerlik) - Similarly - Likely - Evenly - In parallel - Synonymly - Alike - Likewise - Identically - Comparably - Correspondingly - Equally - Equivalently b) Contrast (zıtlık) - Despite - In spite of - However - Although - Neverthless - Regardless c) Addition (ilave & ek) - Moreover - Furthermore - In addition - Additionally - Supplementaly d) Ranking (derecelendirme ve sıralama) - Firstly, secondly, thirdly.... - Next - After - Later - Before - Finally - As a conclusion - As a final word e) Reason, Result and purpose (Sebep & sonuç ve amaç) - So that - Because of - Since - So as - As a result - Due to - Therefore - Accordingly - Consequently - In order to
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 obaa kaynak çıktı. saol valla
Phae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 As a conclusion yada as a final word diye girerse biri ağzına vururum ben. Çok sevimsiz, yavan. BAM! diye gir arada, şok et dinleyiciyi. BAM! Barrelroll at bir tane, göster kimin patron olduğunu.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 en güzeli due to böle kasa kasa dfgd
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dufrasne said: vazgeçtim tamam trolle ayrıca daddy ye dady yazdın sonra editledin nihahahaha Kafam kıyak olur öyle şeyler.
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Helcaraxe said: conjunctions yaz google a hepsini bulursun http://www.better-english.com/grammar/conjunctions.htm
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Flassh said: sabah 5 halamı kıyakak Esas şimdi başlıyor olm. Uykum var asdafa.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 essayde synonymly veya supplementaly, gülüp orda ölürüm herhalde.
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ilkokul seviyesinde ingilizceyle essay yazıp sonra araya böyle araya sağlam kelimeler döşeyince çok komik oluyor..
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Phae said: BAM! diye gir arada, şok et dinleyiciyi. BAM! Barrelroll at bir tane, göster kimin patron olduğunu. böyle girsin http://www.youtube.com/watch?v=FF_QQJXOAv4
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sürekli since kullanıorum ben ya onu farkettim, because falan resmen kullanmayalı yıllar oldu.
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yahu bu proficiency ne biçim sınavmış, ingilizce bilgisiyle alakası yok sınavın resmen. çok iyi geçti valla. ayrıca essayde sadece furthermore, howewer, as we all know ve moreover ı kullandım...
Öne çıkan mesajlar