dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bana furthermore, firstly, on the other hand gibi essay yazarken kullanılan kelime öbekleri yazın süper marjinal olsun hadi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 daddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 trolleme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Trollerim lan. Sana mı sorucam. Hem garbıça açıyo hem trolleme diyo adama bak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vazgeçtim tamam trolle ayrıca daddy ye dady yazdın sonra editledin nihahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 therefore , moreover , first of all , both...and.. , neither....nor , either .... or falan filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 conjunctions yaz google a hepsini bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nevertheless mı ne öle salak bi kelime var .P onu da yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Hence. Hep sevmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ben dun furthermore gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 a) Compare & Similarity (benzerlik) - Similarly - Likely - Evenly - In parallel - Synonymly - Alike - Likewise - Identically - Comparably - Correspondingly - Equally - Equivalently b) Contrast (zıtlık) - Despite - In spite of - However - Although - Neverthless - Regardless c) Addition (ilave & ek) - Moreover - Furthermore - In addition - Additionally - Supplementaly d) Ranking (derecelendirme ve sıralama) - Firstly, secondly, thirdly.... - Next - After - Later - Before - Finally - As a conclusion - As a final word e) Reason, Result and purpose (Sebep & sonuç ve amaç) - So that - Because of - Since - So as - As a result - Due to - Therefore - Accordingly - Consequently - In order to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 obaa kaynak çıktı. saol valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 As a conclusion yada as a final word diye girerse biri ağzına vururum ben. Çok sevimsiz, yavan. BAM! diye gir arada, şok et dinleyiciyi. BAM! Barrelroll at bir tane, göster kimin patron olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 SIKILDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 rica ederim,ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 en güzeli due to böle kasa kasa dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dufrasne said: vazgeçtim tamam trolle ayrıca daddy ye dady yazdın sonra editledin nihahahaha Kafam kıyak olur öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sabah 5 halamı kıyakak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Helcaraxe said: conjunctions yaz google a hepsini bulursun http://www.better-english.com/grammar/conjunctions.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Flassh said: sabah 5 halamı kıyakak Esas şimdi başlıyor olm. Uykum var asdafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 essayde synonymly veya supplementaly, gülüp orda ölürüm herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ilkokul seviyesinde ingilizceyle essay yazıp sonra araya böyle araya sağlam kelimeler döşeyince çok komik oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Phae said: BAM! diye gir arada, şok et dinleyiciyi. BAM! Barrelroll at bir tane, göster kimin patron olduğunu. böyle girsin http://www.youtube.com/watch?v=FF_QQJXOAv4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sürekli since kullanıorum ben ya onu farkettim, because falan resmen kullanmayalı yıllar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yahu bu proficiency ne biçim sınavmış, ingilizce bilgisiyle alakası yok sınavın resmen. çok iyi geçti valla. ayrıca essayde sadece furthermore, howewer, as we all know ve moreover ı kullandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar