Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yollamıştım da, siteyi hatırlayamıyorum, 1 hafta oldu. icq-msn loglarını, explorerın historysini felan karıştırdım da, hiçbirşey bulamadım. son çare olarak buraya yazayım dedim. "bize ne kardeşim, multimessage çekseydin".. derim ki, bu siteyi hatırlayabilseydim zaten paticiğe yazcaktım, hatırlayan varsa yazar, faydalanırız hepimiz. test, çizgi romanları üzerineydi, en sonda da % üzerinden bi sonuç veriyordu...[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bunu diyosun sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 banada yollamıştın bu siteyi,sanırım bütün icqya yollamışsın.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bana yollamıştın da bulamam öbür bilgisayarda[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hah oldu sağol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 %60 yaptım da bazı sorular harbıden zor yanı..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 %87 yaptım. çok kolay bir test. soruda tek bi kelimeye bakıp, şıklarda doğru cevabı bulabiliyorum yanlış çıkan iki sorum vardı, amazing spider-man #131 ve marvel team-up olayı. diğer sorular, biraz örümcek adamla ilgili, az da olsa araştırma yapmış herkesin rahatlıkla yapabileceği sorular..[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar