GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Süt çocuğu, süt kardeş, bişi mööle hede hödö dedin sonunda arkadaşım inekle mi çıktın. Cık cık cık. Nerede kaldı yaratıcılık? Kınıyorum. *kınn kınn*[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 o isme beleş şarkı var onun için seçmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ahaha şimdi görüyorum. bi kere o ismi bulan ben diilim, bulunan isimleri test eden benim bu biiiir... ikincisi beleş şarkı dediğiniz şarkının haklarını satın almak için ne biçim paralar ödendiğini bilseniz, beleş demezsiniz. her halükarda, geçen gün ilk defa seyredebildim programı ben de, iğrençmiş ne diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 forza ema ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ben izliyemedim hangi kanaldadır, kaçtadır görmek gerek[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Ema zaten genelde böyle yapar; ortaya bir anket atar, sonuçalrını yayınlamayı vaad eder, sonra da amacına ulaşıncaq unutur o topici direk =] Ema Hanım Ema Hanım, fi tarihinde bir anket yapmış ve hepimize kalkan dağıttıktan sonra sonuçları bildireceğinizi iddia edip, kaçıp gitmiştiniz, hatırlatırım. Hala o sonuçları bekliyoruz, unutmayalım, unutturmayalım. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Unutmadık unutmadık! Nerde sonuçlar?! (ortalığı ayağa kaldırır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bir yerde yazmıştı o anket'in sonuçlarını unutmamız hakkında[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bu süt çocuğunun kanalını ve saatini söylermisiniz arkadaşlar. Bir Ema production olan süt çocuğunu izleyeceğim :P[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Süt Çocuğu olmasın ismi dedik. bak kimse duymamış isimden dolayı reytingde düşüktür kesin.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar