Etheral Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 valla tam olarak tanımıyorum ama iyi ki doğdun . . :tebrikz[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral [Bu mesaj Etheral tarafından 11 Temmuz 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 iyiki doğdum rose'cum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 iyi ki doğdun bilekçim :) sana bi balon ayarlayalım hemen, neşen yerine gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 İyiki çıktın bilek roz İnşallah tekrar slotlanışında çıkışın gibi kolay olur. [signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. [Bu mesaj kiddo tarafından 11 Temmuz 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 icqden, pmden ve her zaman: Ben:black selam nasılsın? Black:idare eder tanıdığımdan beri durumu hiç değişmeyen insan kendisi :) doom günün kutlu olsun blackcim...[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 teşekürler foxx, ema (balon süfermiş :p) teşekkürler herkese tekrardan :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bende yarini beklerim diyordum ama suru psikolojisine daha fazla direnemeyecegim :) Iyiki dogdun Rose[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ehe 2 gundur fasla giremedim nete bende demin gorudm gecte olsa dogum gunun kutlu olsun nice senelere...[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar