BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ...... :-o :-o :-o Allah iyiliğini versin Eno ne diyim :) eksik olma çok şey yazmışsın da abartmışsın :p o yazdıkların senin/sizin güzelliğiniz ben valla bişe yapmadım o kadar ;) mumi o resmi de hatırladım şimdi, ereğli'de çobanlık yaparken koymuştum sen de UO hedesi yapmıştın :) herkese teşekkürler, 30'lar kulübüne girmiş olmak her ne kadar çok hoş olmasa da....son 5 senede hayatımda bir sonraki günü da yaşamak için dünkünden 1 gram fazla bir istek bile duymuyor olsam da....hatırlanmak, acı tatlı anılarıyla geçen yılları arada bir böyle hatırlamak güzel bir şey :tebrikz:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yay :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bilek bitanedir ilk uo cd im hariö gerçekjten tüm mmorpg cdlerimi kendisi 120 km yol gidip postalayarak bana ulaştırdı osi de beş kuruşsuz doalştıgım zamanlarda artık oynamadıgı halde tanıdıklarına msg atarak bana borc vermelerini saglayan ve o borcları gününde ödeyeceğime sadece iyi yürekli oldugu için inanan , yüzünü kara çıkartmadıgım üstat. başka bişi dememe gerek var mı ??[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Lion_Strimple, 10 Temmuz 2004 20:54 tarihinde demiş ki: Yay :)) vay kimler gelmiş :) görüşelim bi ara... elimde harika demerolz SSleri var eskiden ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 e hepipörtlek o zaman! di mi?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ahanda dogum gunun kutlu olsun :) teeey tey bak simdi uo cdmin geldigi gunleri hatirladim...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 nice yıllara:) BlackRose BlackRose BlackRose BlackRose BlackRose BlackRose BlackRose :tebrikz:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 10 Temmuz 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: HellHound, 10 Temmuz 2004 22:27 tarihinde demiş ki: teeey tey bak simdi uo cdmin geldigi gunleri hatirladim... Aynen. İyi ki doğrun BlackRose! :tebrikz::tebrikz:[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 alala gormemisim, ilginc .. :p iyi dogdunmussunuz efendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 nice yıllara.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 nickinin hastasıyız..![signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 dogum günün kutlu olsun siyah gülüm benim:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 tanışmasakta nice senelere kardeşim[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 doom günün kutlu ossun[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 dogum günün kutlu olsun ajan kardeş :) çek bana ordan 999 ingots eheh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ahah ajan diyo yaw o geceyi hiçbir zaman unutamayacam, başka hiçbir oyunda tek bir gece beynimde bu kadar yer etmemiştir, sağol azmodahaiyi kardeş, sağol saatçi ziya usta kardeş...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: baaluo, 11 Temmuz 2004 02:29 tarihinde demiş ki: doom günün kutlu ossun doom günüm evet :) gerçekten de doom yani, kinaye de olsa %100 doğru :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 happy doom days to you ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 nice senelere[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 /hugs blackrose :) nice senelere[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hepi börtdey blekroz :) :tebrikz:[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Qoiw - 50 paladin on Kay/alb ml9 5L3 Bloddy - 50 theurgist on Kay/alb Laraok - 50 necro on Kay/alb Edoardo - 50 spiritmaster Merlin/mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ühü geç kalmışım, happy birthday pilekrose =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yok abi ne geç kalması yarın zaten :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 doğum günün kutlu olsun... önemli bir kişisin uo dünyası vs için... umarım senin gibi nice insanlar gelir buralara :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar