Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili iş eğitim durumları

=)

Öne çıkan mesajlar

Kendi hayatımı ilkdefa yazmak sormak istedimde ben artık içinden çıkamıyorum siz yardım edin çaresini bulmama.Benim 4 yıllık bir ilişkim var.daha doğrusu geçen sene ayrılmıştık ikimizinde öss derdi olduğu için ancak ben aklımı sürekli ondan alamadığım ve ayrılığı kendime yediremediğim için kendimi derslere veremedim.başka olaylarda oldu tabii yani yapabilirim sandım ama kazanamadım neyse onunda sınavı bitti tekrar çıkmaya başladık o kazandı üniversitede şuan ancak ben tekrar hazırlanıyorum.
Yazın herşey güzeldi boş vakit boldu hergün beraberdik.Ancak dershanem başladığından beri sürekli kavga ediyoruz çünkü ayrı yapamıyoruz.Haftada 1 gün görüşelim diyorum ama bi bakıyorum yine 3 gün olmuş.haftada bir gün görüşebildiğimiz haftalardada sürekli kavga içindeyiz.O hazırlık okuyor o yüzden boş vakti acayip fazla haklı da beni görmek istemekte ama bir türlü anlayış göstermiyor bana.Birde üstüne beklemediğimiz bir şekilde abim askere gitmek zorunda kaldı böyle olunca bende aile işlerine yardım etmem gerekiyor yani yardım etmeme gibi bir opsiyonum yok bunu söylesem sevgilime iyice kıyamet kopar.Sürekli sevmiyorsunlar vs.Sevgilimide acayip seviyorum yani arkadaşlarımla bile görüşmüyorum artık boş vakitlerimle hep onunla oluyorum onun dışında küçük bir yere bile gitsem kavga çıkıyor.Bıktım usandım kavgalardan ama çok seviyorum.Onunla vakit geçirmek istiyorum ama öss e böyle olunca kavga edincede aklım onda kalıyor ne öss tam oluyor ne sevgilimle ilişkim ne de işim.
Ne yapsam hiç bilemiyorum öyle içimi döktüm
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

=) said:

Kendi hayatımı ilkdefa yazmak sormak istedimde

http://forum.paticik.com/read.php?20,4277348,page=1

Bu ne yaa

özel hayatımı yazmadığımı kastettim

napalım şimdi tebrik mi edelim seni?

cevap verenlere teşekkür ederim..bende sonun yakın olduğunu düşünüyorum herzaman bencildi ancak ben telafi ediyordum bir şekilde bu seneyse telafi edebilcek ne gücüm ne de zamanım var.sanırım gerçekten seçim yapmam gerekicek
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

Dartanian said:

=) said:

Kendi hayatımı ilkdefa yazmak sormak istedimde

http://forum.paticik.com/read.php?20,4277348,page=1

Bu ne yaa

özel hayatımı yazmadığımı kastettim

napalım şimdi tebrik mi edelim seni?

cevap verenlere teşekkür ederim..bende sonun yakın olduğunu düşünüyorum herzaman bencildi ancak ben telafi ediyordum bir şekilde bu seneyse telafi edebilcek ne gücüm ne de zamanım var.sanırım gerçekten seçim yapmam gerekicek

Atarlanma gülücüğünü koru derim..

Ayrıca sevgilin kendisini düşünüp seni düşünmüyosa evet ayrıl..
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya yazdıklarını + onu çok sevdiğini ona da açık ve net söyledin mi?

Tüm bunları ona da söylemene karşın (eğer söylediysen), anlayışlı davranmıyor oluşu, sana olan sevgisinin derecesinin göstergesi olabilir mi? Ya da anlayışlı davranıyor, ama tartışmalar başka nedenlerden ortaya çıkıyor olabilir mi?

Her durumda, bu senenin senin için çok önemli olduğuna ve bu seneyi kazasız-belasız atlatabilirsen, önümüzdeki yıl ilişkinizin çok daha sorunsuz, pürüzsüz yürüyebileceğine onu ikna etmeye çalışmanda yarar var. Ama bencilce davranıp, senin tüm ilginin her an kendisi üzerinde olması konusunda ısrarlı davranır ise, ilişkini yeniden gözden geçirmende yarar var.

Bence, biliyorum söylemesi kolay ama, enerji ve dikkatinin büyük bir bölümünü derslere veremezsen ileride çok pişman olabilir ve üzülebilirsin. Onun da seni sevdiğini varsayarsak, aynı üzüntüleri o da yaşayacak, ve birlikteliğiniz, ister istemez daha büyük yaralar alacak. Bunları anlamaya çalışmasını sağlasan iyi olur. Davranışları değişmezse, kendini -bu ilişki ile ilgili- daha fazla yıpratmaya devam etmen mantıklı olmaz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

ne kadar zaman sonra yeniden çıkmaya başladınız?

1 sene tam ama o sene de birlikteydik ancak arkadaş gibiydik.hergün görüşüyorduk okulda konuşuyorduk.

@aquatik

benimde düşündüğüm gibi söylemişsin ancak sevip sevmediğine gerçekten karar veremiyorum artık bazen diyorum seviyor bazen diyorum sevmiyor aynı şekilde ben de öyleyim onunlayken mutluyum başka bişeye ihtiyacım yok diyorum ancak bu tarz tartışmalarda bırak gitsin diyor içim bunu çözemiyorum artık alışkanlığa mı vurduk neyaptık anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kız sana zarar veriyor sanki öyle anladım ben.

sevginin fazlası kılıbıklığa kaçıyorsa tehlike çanları çalar. kendi sınırlarını ayak altına almışsın bunu onarman gerekli önce. konuşup dertlerini anlatmayı denemen lazım.

abinin askere gitmesi ve dolayısıyla aile işleriyle ilgilenmen gerektiğini 4 yıl beraber olduğun bir insana söylerken sıkıntı çekme durumu varsa gerçekten yanlış yapmışsın bişeyleri bu vakte kadar8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...