Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlayanlar için : HOI III


tunch

Öne çıkan mesajlar

oyun fotoromanları bölümündeki 2 tane çeyrek hikayeyi görüp gaza geldim.. daha önce paradoz oyunlarını hiç oynamamış , hiç görmemiş biri olarak çok büyük hevesle başlamak üzereyim..

new game tıkı sonrasında yapılması gerekenler için ufak tavsieylerinizi almakla bu topiği başlatmak isterim. hangi ülkeyle daha rahat alışılır? zorluk ayarlarını nasıl yapmak gerekli? özellikle dikkat edilmesi ve yapılması/yapılmaması gereken şeyler neler?

haydi bi anlatın gözünüzü sevim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hoi3ten başlıyım , eski oyun oldumu önyargı yapıp konsantre olamıyorum..

mesela diyelim ki , amerika olarak başlayıp bütün kuzey ve güney amerikayı topraklarım yapıp , sonrasında da rusyaya saldırmak istiyorum. bunu yapma imkanı var mı oyunda? yoksa zaman yetmemesi gibi bi durum söz konusu mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1948'e kadar devam ediyor oyun ama abd ile sağa sola neden olmadan saldıramazsın doğrusu, öyle bir olay var. sovyetler daha uygun öyle fantezilere.

hoi2'yi ben ilk çıktığında kıyasıya eleştirdim forumlarında, hatta johan gelip cevap vermişti sanırım heh. hoi'den geri olduğu, dumbed down olduğu pek çok alan vardı ki hoi3'te geri getirdiler bazılarını bunların. özellikle teknoloji kısmı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...