di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 musteri said: - Hazırlanacak arabirim kodları (HTML,CSS, Javascript) Internet Explorer 6, Internet Explorer 7, Firefox 3, Opera, Safari ve Google Chrome ile görsel olarak sorunsuz bir şekilde çalışabilmelidir. Pantolonumu da indirseydim, daha kolay olurdu. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hala ie6'ya kod isteyen müşteri mi var, kızılcık sopasıyla dövseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 öyle deme bizim şirkette de hala IE6 kullandığımız uygulamalar var :) yakında geçicez inşalla dah üst sürümlere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Lol Netscape Navigator 4'ü eklemeyi unutmuş onu da hallediverirsin alksfhjb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 oha ie6 ya kod mu AHAHHAHAHA yontma taş devri hala freehand isteyenlerde var. adobe aldı kapattı indesign verdi. hala freehand abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ie6 hala ciddi bir pay sahibi kullnılan browserlar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 şey deseydin sen de gel bide sürttür istersen tatlı hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Cuce said: ie6 hala ciddi bir pay sahibi kullnılan browserlar arasında Yine de yanlis abi bu. Mantigin "kotu olani kullaniyorsunuz ve biz bunu desteklemiyoruz" seklinde olmasi, dolayisiyla insanlarin biraz zoraki de olsa rizalariyla yeni teknolojiye gecmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 fak mi aym ol aadof enemiiz. buda slipknot özlüsözü. belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 adamın amacı insanı teknolojiye teşvik etmek olsaydı öyle olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Msieshare1 ie6 %23,35 miş. kar etmek birinci amacı olan her şirket uygulamasının ie6 uyumlu olmasını ister böyle bir kullanım oranı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Evet bilgisayardan 0 anlayan 40 yaşında adamım siteyi geziyorum IE6 ile bakıyorum site diyorki "IE6 desteklemiyoruz lütfen daha güncel bir sürüm kullanın." peki adam ne anlıyor? "Ne diyo la bu?? Bende bi internet explorer var ama 6 mı kaç mı ne biliyim ben! Ali baksana bi buraya!" diyecek.Bu tabii iyi ihtimal.Kötüsü ise şu: " bu ne la! Neyse hadi başka siteye..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aklıma geldi http://forum.paticik.com/read.php?5,4363814,page=1 allahın belaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 web olayına uzağımda adam haklı değil mi? biton para basio hizmet alabilmek için, e haliyle mevcut tüm uygulamalarla uygun çalışmasını istioyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras40 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ie :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 işveren-işçi ilişkisi ne kötü bişey, en güzeli ilişki kurmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 senko said: web olayına uzağımda adam haklı değil mi? biton para basio hizmet alabilmek için, e haliyle mevcut tüm uygulamalarla uygun çalışmasını istioyor. Bu tip geri kalmis browser'lara bagimlilik kurmaya calismak development surecini ve haliyle maliyeti artiriyor. Isveren acisindan kotu. Diger yandan bu kadar boktan bir browser'in hala %30'luk paya sahip olmasi nedeniyle istemek hakki fakat istememeli. Micros~1 bile artik yamalamaktan bikmis, destegini cekmis. Boyle bir urunu kullanmak icin inat eden kisinin zaten web sitelerinin cogu icin potansiyel getirisi az. Yani onemsenmeye de bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 fak yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 html ve css'te en cok sorun cıkaran browser ie6'dır herelde. diger browserlar ile uyumu saglamak pek zor olmuyor da ie6 icin ozel onlemler var herkesin bildigi. hatta dw'de kod hatalarını acarsanız double margin hatasından falan bahsediyor eger uymsuzsa css'iniz. ie6 ne kadar kullanılıyor bilmiyorum ama tasarımı yaparken tüm browserlarda düzgün çalışmasını istiyor musteriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sen de ona göre fiyat çek işte, boşver güncel teknolojiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 eh aynen bize de derslerde gösterilen hep o, hatta hocamız hep aynı örneği veriyor, adam atıyorum kritik sistem istedi üstüne de bu sistem mantı açsın istedi ve bu isteğinde diretiyor mu o zaman ver kardeşim 100k daha para mantı da açar bu sistem. aynısını de sende madem tüm browserlarda çalışacak ona göre fiyat söyle hatta daha fazla versin wep versyionunu bilem yarat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 iyi de web tasarımcısı icin standart haline gelmistir zaten bu durum. yani musteri istese de istemese de kodlayan kisi siteyi tüm browserlara uyumlu halde yayınlar. butceye gore uyuma dikkat etmemek ya da alıcıya hangi browser ile uyumlu olsun diye sormak gibi seyler olamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya sen düzgün bi css le yap, ilerde sorun olursa zaten sölicekler sana, sorunlu yerleri düzeltirsin. perfect css ile perfect sonuç alıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Anlamamissiniz dedigimi. Siz nasil hesap yapiyorsunuz fiyat verirken ? Ben calisacagim gun ya da saat sayisi uzerinden hesap yapiyorum. Kod yazarken donup 2 gun fazla emek harciyorsam zaten dogru olan kodlari daha dogru yapmak icin haliyle 2 gunluk fazla parami da alirim. Ama asil mesele para degil zaten. Koskoca uluslarasi firmalar bile "bize izin cikmadi upgrade icin, o yuzden ie6 icin de yapilsin" diyorlar. Ve su durumda IE7, IE8 gibi alternatifler varken "ben IE6'yi goz onunde bulundurmuyorum" demek gayet hakkidir web developer'larin. Micros~1 bile biz attik cope ama cok istiyorsaniz kullanin diyor kendi urunu icin, bizim millet hala "iyi ya guzel" modunda. Maasimi alip oturuyorum calissam da calismasam da ama olmasi gereken degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar