Minerva Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 astonvilla(ck350) 0 - 2 barca(hivpluz) barca 4 - 3 astonvilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 B grubu; Bordeaux - kingpin PSN: okanugurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Inter 1 - 1 Roma Roma 4 - 0 Inter tebrikler. heralde elele çıkarız gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 MUDUR BEY ŞİKE VAR SAFASFDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 minevra bak bozuşuruz Atletico Madrid maçında yatarsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 atleticonun çıkması için 2 maçıda alması gerekiyor ki bence zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 C grubunda ise lyonun çıkacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 beyler kimse eklememiş ? grupta online olan arkadaşlar varsa eklesinler bi zahmet maç atalım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 attım invite ı gel yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 olm sen bizim grupta mısın ? ki :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 maç esnasında bağlantı koparsa ne yapıyoruz arkadaşlar? quiknet var ama masq ile ilk maçta bağlantı uçtu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 benim bi maçta kopmuştu. o yarıyı baştan aldık. yani yeni maç açtık sadece 1 yarı oynadık. maçın sonuysa zaten olduu gibi bitti sayın olsun bitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 masq ilk maçı 4 dakka yaptı 2. maçı 6 dakka ayarladı anlamadım ben bu işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 masq şikeci ya hakeme para yediriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 baglantı koparsa koptugun yerden devam ediyorsunuz. 50. dakikada bağlantı gitti diyelim tekrar maç açıp 40. dakikasına kadr oynuyorsunuz.3 4 dakikada uzatma olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 maçlar 6 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi öyle daha kötü olur yani. 30'da bağlantı koptu diyelim 60 oyna diyorsun. 62'de gol oldu, rahatsızlık çıkar. teorik olarak 30 dk oynandıysa 12 dakikalık maçın 1/3 ü yani 4 dakikası oynanmış olur. yani geriye kalır 4'er dakikalık devreler. pc bitirmiş oluyor yani zamanında kalan 60 dakikayı. ayrıca: inter 1:0 bordeaux inter 0:3 bordeaux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Inter:1 - Bordeaux:0 Bordeaux:3 - Inter:0 ilk maç da şansına aldın masq neyse dffds tebrikler :) dostum ben o kopan dakkaya kadar muhabbetini bilmiyordum. şimdi öğreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şans yok abi futbolda, ezdim o maç. :) boş kaleye kaçanları, direkleri yazmayım şimdi. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abicim hayatımda kez Bordeaux ile oynuyorum normaldir. bir daha atalım hepsinde yenerim dsffdok. edit: evet bence de mükemmel bir frikik kullandım direkte patladı :P edit2: aiko ile kapışıyorum şimdi onun da bir hesabını alayım dfıjdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 inter de çok matah degil ki abi. afedersin leş gibi. :) 18win 1lose talking here. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 inter matah deil diyene top çarpar :D 5 yıldızlı takımla 4.5lara karşı oynuyons la bari laf etmeyin takım pek ii deil gibi :P fifa10 dada fifa09 daki gibi bir problem var. bazı 5 yıldızlar 5.5 yıldız gibin ratinglere bakarsak. örnek verelim: wolfsburg ile barça ya karşı oynuyoruz benim takımda en iyi oyuncu Grafite 83 rating, barçada en kötü oyuncu pique sanırım 82 rating :O barçanın ortalama 85-86 wolfsburg un 77 fln. eöh.. genel takım dengesizliğini eleştiriyorum üzerine alınma olmasın :D iyi oyuncu yine kazanır... ama aynı seviye oyuncular oldumu takım çok fark ediyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 abi oynayamıyorum interle falan. bana ortasahası iyi takım lazım ki interin ortasahası o 5 yıldızlıların arasında en leş olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Roma:2 - Bordeaux:0 Bordeaux:3 - Roma:1 tebrikler aiko. üçüncü arkadaş kimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kanka bordeaux'un her tarafı rezil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar