mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ermynorac said: abi yapma lutfen yahu. tamam maçın iptal edilmiş falan olabilir. hakkın yenmiş olabilir ama yani sanki official bi turnuva falan gibi tavır yapma. bu turnuvadan 2 gun sora yenisi başlicak. okadar mı onemli yani bu olay? edit: aiko nun yapıcağı bişide yok sonucta başka. sen onun yerinde olsan ne yapardın. bencede yapılabilcek en iyi şey buydu. şimdi aiko gelse buraya artık uğraşmıorm kendiniz halledin dese iyi mi olur? adam okadar ugrastı. bence yanlış bi tepki vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ermynorac said: turnuvayı düzenlediği için aiko'ya teşekkür ederim. karışıklık olması gayet normal. ancak yarı final maçı oynandıktan sonra başkasının hakkını korumak amacıyla benim hakkımın yenmesini kabul etmem mümkün değil. bu nedenle turnuvadan çekiliyorum. bir dahaki turnuvada bu gibi durumlardan tecrübe edip hatalarımızı minimize eder, daha keyifli bir turnuva yaparız. kingpin'e finalde başarılar. friend requestimi kabul edersen turnuva dışında da maç atabiliriz istediğin zaman. numara7 said: şurda gazozuna turnuva yapıyoruz, aiko tek başına ayarlıyor, elbet bunun gibi aksaklıklar olacak da, şu gazozuna turnuva için böyle çıkıntılıklara gerek yok, yapsın maçını bir an önce. "çıkıntı" gibi kelimeler kullanarak seviyeni gösteriyorsun. şuraya yazı yazmadan önce adam gibi konuşmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum. çıkıntıya çıkıntı denir, senin ne gibi hakkın yenmiş ? hakkın nerde yenmiş? bir tane fazladan maç yaptın, ve bu iptal oldu.bu maçta yenilseydin de maçını tekrar yapıcaktın. şurda alt tarafı zevkine turnuva yapıyoruz ve sen ufacık bir pürüz nedeniyle caz yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aiko'ya tepki vermem söz konusu değil nerden çıkıyor anlamadım. turnuva çok güzel oldu. bir daha yapılırsa da katılacağım. sadece içinde bulunduğum durum hoşuma gitmedi. bu turnuvanın geriye kalan kısmında oynamaktan keyif almayacağımı düşündüğümden dolayı çekildiğimi belirttim. konuyu daha fazla uzatma taraftarı değilim. final yapılsın ve bitsin. maçı oynamamak kişisel tercihimdir, kimseyi sorumlu tutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 final maçı: Bordeoux 1-2 Juventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tebrikler numara7 :) maç benim hakkımdı ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kingpin said: tebrikler numara7 :) maç benim hakkımdı ama :P katılmıyorum ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 juventus abi.işallah bana gelir bi dahaki turnuva.benim takımım :) alır kupayı herturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ee ne zaman başlıyoruz yenısıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yeni turnuvada bana bayern gelmezse isyan ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 liverpoolum parselledim haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 parsel varsa juventusum abi :) kura olmicak mı.bide arsenal kimseye gelmesin.dha yenemedim hiç arsenali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 allahaskina klupleri duzgun secin bari aston villa falan olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi kura olacak heralde boşuna parsel kasmayın. numara7 bir daha maç yapsak yenerim abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben parsel kasmıodu ztn. yanlış anlaşıldım. sadece bayern i istediğimi yazdım. gelmezsede kısfmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bana juventusun gelmiceğine eminim.ama işallah juventus gelen kişi bana gelen takımla takas yapmak ister :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bence 5 yıldızlı takımları çıkaralım. uefa cup olsun :D 4.5 yıldız takımların arasında bile uçurum varken 5 yıldızlar çok dengeleri bozuyor. 4.5lar da baya ii ztn bayern juventus fln hepsi 4.5 bildiğim kadarıyla. chelsea barça realmadrid manchester 5 yıldız bi sanırım klüplerden. üzerinde durursak iyi olur bence bu konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bende diorm ki draft sistemi yapalım. kimin 1. kimin 2. seçiceği belirlensin en bastan. daha sora sıra sıra takımları seçelim. hem en kotu ihtimalle kotu bi takımda olsa istediğimiz takımla oynama şansımız olur. dha zevkli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 herkesin hangi takımları isteyeceği üç aşağı beş yukarı belli açıkçası. sadece öncelik sırası değişir diye tahmin ediyorum. yapılabilirse yapılsın ama çok fazla zahmetli olacak bu ayarlamayı yapmak. herkes ile bire bir ilgilenmekte çok zahmetli olur diye düşünüyorum. bence geçen turnuvadaki sistem kötü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tamam işte. geçen seferki takım-oyuncu kura çekimi yerine sıra-oyuncu kura çekimi yapılır. sıralama buraya yazılır. 1. olan kişi postunu atar takımını seçer sora 2. olan kişi postunu atar takımını seçer ve bole gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 herkes ayni takim olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Oncelikle turnuvayı bitirebildiğimiz için hepinize teşekkür ediyorum. Turnuvanın başında illa bi kaç aksilik olur diye düşünüyordum fakat beklediğimden çok daha fazla terslik oldu. ufak çaplıda olsa ilk defa birşey organize ettim internet ortamında iyide tecrübe oldu benim için. Hakkı yenen, haksızlığa uğrayan, uğradığını düşünen arkadaşlar oldu evet. Bunlar birazda benden kaynaklanıyor gerçi. Sonucunu düşünmeden hareket ettim bazı yerlerde bana göre mantıklı olan size göre değildi fln. 16 kişiyi adam akıllı organize edemedim yani hepinizden bu aksaklıklar için özür diliyorum ve doğru 2. turnuvanın topicini açmaya gidiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Çeyrek Final Eşleşmeleri Barcelona(Minerva) - Manchester(mojito) Roma(aiko) - Juventus(numara7) AC Milan(fabbronzewrist) - Bordeaux (kingpin) Chelsea(Bo_Orock) - Wolfsburg(ermnyonac) [hr] Yarı Final Eşleşmeleri Barcelona - Juventus Bordeaux - Wolfsburg [hr] Final Eşleşmesi Juventus(numara7)2 - 1 Bordeaux(kingpin) [hr] 1. Paticik Champions Cup 'ın Şampiyonu ; Juventus takımıyla numara7 olmuştur. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 aiko bence gayet iyiydi ilk turnuva olarak. ilerde ztn hiç problem çıkmayacaktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar