Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yaş o iş. bidahaki turnuvada görüşmek üzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ne zmn olacak bidahaki turnuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu bittigi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Chelsea(Bo_Orock/BoOroCk) Wolfsburg(ermynorac/azap20) Wolfsburg 3 Chelsea 1 Chelsea 3 Wolfsburg 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ermynorac said: Chelsea(Bo_Orock/BoOroCk) Wolfsburg(ermynorac/azap20) Wolfsburg 3 Chelsea 1 Chelsea 3 Wolfsburg 4 amanınnnnnn (tu):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Roma 1-2 Juventus juventus 2-0 Roma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hadi bu bitsinde yenisi başlasın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 şimdi başalmasın çok şanssızım şu ara.20 maçtır yenilmiyodum üst üste 5 maç yenildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 valla o 20 maç yenilmeyip 5 maç ardarda yenilme olayı da bi garip bu fifa da.. fifa09 da da aynı şekildeydi.. binlerce post olan bi topic var official forumlarda. scripted diyorlar :D 20 maç yüksek rating li düşük ratingli demeden yeniyorsun sonra oyuna yeni başlamış adamlara yeniliyorsun ranked maçlarda... her top direğe çarpıyor :D enteresan. ben kasmıyorum hiç valla ranked işin içinde bi gariplik var diye :D zaten flag değiştirip hile yapıyor herkez skill rating in hiç bi anlamı da kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aynen öyle.o kadar fantastik goller kaçıyorki moral olarak çöküyosun eze eze oynasam bile 1-0 veya penaltılarda kaybettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 valla benimde öyle şu an uzun bi win streak'indan sonra şu an -5 streak tayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 geri kalanlar (hivpluz, mojito, fabb vs. ) sizde maçlarınızı en kısa sürede ypasanızda bitirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Barca 4 - 2 Manu Barca 1 - 2 Manu Hiv in kalesini ilahi gucler korudu peh be :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hahah büyü yaptım kaleye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Juventus 4-1 Barcelona Barcelona 3-2 juventus evt finaldeyim rakibimi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 fena çaktı juve :D finalde başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben kimle yapıyorum yahu. daha çeyrek finaller bitmedi ama finalist belirlendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ermynorac said: ben kimle yapıyorum yahu. daha çeyrek finaller bitmedi ama finalist belirlendi :D bugunde oynanmazsa sen finaldesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hadi bitirin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kingpin 3 gündür girmediği için fab yarı finale çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Milan - Fabbronzewrist - fabbronzewrist Wolfsburg - azap20 - ermynorac Wolfsburg 1 - Milan 0 Milan 1 - Wolfsburg 1 Finalin ismi Wolfsburg - Juventus! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hadi lan wolfburg şampiyon olsunda şampiyona yenilipte gruptan çıkamadım diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 wolfsburg kesin top cevire cevire karsisindakini deli edip oyle kazanmistir fdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 valla benim drogba ile ibrahimovic ile torres ile savunmayı omzuna takıp gol atma gibi bir lüksüm yok Wolfsburg ile. ikili mücadelede koşulsuz şartsız topu kaybediyorum. tek çözüm pas yapmak, boşluk aramak. kusura bakmayınız :D barcelona olsaydım o zaman hoş olurdu asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar