BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hayır bi de 3 sayfa önce askerden kaçacam diye bi tarafını yırtan adam şimdi gelmiş bana halinize şükredin diyo ya tezata bak madem şükürler olsun ki Türkiye'deyiz o zaman paşa paşa gider yaparsın sen de bu görevi, eğer bir olumsuzluk bir gariplik görmüyorsan bu askerlik işinde kaçmak niye?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 eheheheh, bu konuyu nasıl atlamışız yav. Sabah sabah iyi geldi bol bol güldüm :-) Öyle çok fazla söze gerek yok, sadece gidin askerede görün hanyayı konyayı. Bakınız ben Konyalıların bile bilmediği kimi yerlerini tanıdım bu sayede, 5 ayım o düttürük yerde geçti. Öğrendiğim çok şey oldu orası kesin ama askere gitmeden önceki sivildeki 5 ayımda da çok şey öğrenmiştim. Askerden sonraki 5 ayımda da çok şey öğrendim, işe bakın ne ilginç değil mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 "Askerlik mum eder adamı." Kac tane cem yılmaz benzeri inanılmaz pic arkadaşlarim gitti er olarak yaptılar askerliği. Döndüklerinde sessiz sakin, köşesine çekilen basık,ezik,çekingen bir insan olmuşlardı. Hepsinin de psikolojik problemleri var. Askerde düştüğün yer,bölük,komutanının kalitesi çok önemli. Herkesin askerliği aynı geçmez. Kimisi kabus olur kimisi güle eğlene bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: BlackRose, 11 Temmuz 2004 12:42 tarihinde demiş ki: hayır bi de 3 sayfa önce askerden kaçacam diye bi tarafını yırtan adam şimdi gelmiş bana halinize şükredin diyo ya tezata bak madem şükürler olsun ki Türkiye'deyiz o zaman paşa paşa gider yaparsın sen de bu görevi, eğer bir olumsuzluk bir gariplik görmüyorsan bu askerlik işinde kaçmak niye? kim diyo kacacam diye sadece askere girmicem dedim peh eğer mission failed olursa paşa paşa yapacam tabiki askerliğimi. ayrıca ben sözümün arkasında dururum öle 19 yaşına gelince bilmemne yok abi tamam uğraşmayın benle anladım sizle hiçbişey yapılmaz[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ayrıca anlamıyorum bu yaş meselesini yok cocukca konuşuom 16 yaş üstü değildir fln ne abidik gubidik insanlarsınız ya anlamak güç sizi... zaten öle tiplerede uyuz olurum hoca yaş kaç 0-6 yaş grubu falan ne anlarsınız siz muhabbetten al işte ya bak daral geldi[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ole olacagini dusunmeye devam et sen.. yasin ilerledikce ancak hayatin gerceklerini gorebilirsin...[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 10 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: tabi askere gitmeme teknikleride var :) isteyenlere söyleyebilirim ghühüehüe (wallaha ben yapmayı düşünmüyorum değil :D) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 10 Temmuz 2004 23:01 tarihinde demiş ki: walla ben gitmeyeceğim için askere ohh ne güzel :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 11 Temmuz 2004 04:26 tarihinde demiş ki: askere gitmeme teknikleri var olm kasamam askere maskere :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 11 Temmuz 2004 04:48 tarihinde demiş ki: bende 40 yaşına kadar kilolu yaşarım? muıhahaha taktiğe bak bea :D [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya ben boşa yazıyorum salla gitsin [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları [Bu mesaj Erutan tarafından 11 Temmuz 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 evet işte bunu kabul edebilmen bile bir gelişme doğru boşa yazıyosun, sadece burdakileri de değil ayrıca...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hayır siz anlamıyorsunuz dediklerimi lafı başka yere çekiyorsunuz[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 10 Temmuz 2004 16:33 tarihinde demiş ki: edit : ettiğimiz laflara dikkat edelim, cıvığını çıkarıp kişisel sataşmalara girişmeyelim. / nefr [Bu mesaj Nefr tarafından 10 Temmuz 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] eve o yüzden genel yöneticiler de yanlış anlamış başka yerlere çekmiş olacaklar ki bu olmuş, sen gerçekten salla yalnız[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 nerde yazmış bunu nerf? blackrose? ben göremedim ???[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bu topic ilk sayfa[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Erutan, daha postal neyin nesidir bilmiyorsan, bence askerlik hakkında fazla plan yapma sen. Yani gitmeme taktiklerini kendine sakla.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 peki alex efendi bazı şeyleri bilmemek askerliği bilmemne allahım ya bilmiyorum diye asker olamiyacakmıyım ben? al ya bunebicim zihindir anlamam...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 11 Temmuz 2004 13:55 tarihinde demiş ki: ayrıca anlamıyorum bu yaş meselesini yok cocukca konuşuom 16 yaş üstü değildir fln ne abidik gubidik insanlarsınız ya anlamak güç sizi... zaten öle tiplerede uyuz olurum hoca yaş kaç 0-6 yaş grubu falan ne anlarsınız siz muhabbetten al işte ya bak daral geldi bıçak kemige dayanmadan bazı şeyler tam anlaşılmaz 16-17 yaşında askerligi düşünmekle 19 yaşına gelipte ilk yoklaman geldiginde durum baya bi farklı olur çogu kişi bunu yaşamış ki söylüyor burda eh aslında hata bizde karşımızda anlayabilecek biri var gibi konuşuyoruz sen askere git daha çok daral gelecek sana yedigin ilk dayakta bizi hatırla :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 popeye ilk seni hatırlicam ztn :) dayak yersem tabi... (ki yemicem :D)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Orası belli olmaz şeker...[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 40-50 kişinin yanında suratına inen okkalı şamarda da blackrose'u hatırlarsın[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Kafana postal geçirdiklerinde beni hatırla plz.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 herkezi hatırlayam ilk dayakta : popeye ikinci dayakta : blackrose ücüncü dayakta : Alex dördüncü dayakta : unity100 beşinci dayakta : natural jedi altı yedi sekiz dokuz on onbir .....[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 abi bide şu var :) şimdi ben tescilli halaycı oldumya orduya girdiğimde herkeze moral icin korax pascal llama yı fln cağırıp paticik halay ekibini kurup halay cekecez orda *! ayağa kalkar başlar * teyteyyyyyy caney caney caneyy dişlemeydaney :) iyi günün dostu nerdesin huneyyyy nerdesın huneyyyyyyyyyy eyyyyyy :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar