Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mı online asker?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

hayır bi de 3 sayfa önce askerden kaçacam diye bi tarafını yırtan adam şimdi gelmiş bana halinize şükredin diyo ya tezata bak

madem şükürler olsun ki Türkiye'deyiz o zaman paşa paşa gider yaparsın sen de bu görevi, eğer bir olumsuzluk bir gariplik görmüyorsan bu askerlik işinde kaçmak niye?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

eheheheh, bu konuyu nasıl atlamışız yav. Sabah sabah iyi geldi bol bol güldüm :-) Öyle çok fazla söze gerek yok, sadece gidin askerede görün hanyayı konyayı. Bakınız ben Konyalıların bile bilmediği kimi yerlerini tanıdım bu sayede, 5 ayım o düttürük yerde geçti. Öğrendiğim çok şey oldu orası kesin ama askere gitmeden önceki sivildeki 5 ayımda da çok şey öğrenmiştim. Askerden sonraki 5 ayımda da çok şey öğrendim, işe bakın ne ilginç değil mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

"Askerlik mum eder adamı."
Kac tane cem yılmaz benzeri inanılmaz pic arkadaşlarim gitti er olarak yaptılar askerliği. Döndüklerinde sessiz sakin, köşesine çekilen basık,ezik,çekingen bir insan olmuşlardı. Hepsinin de psikolojik problemleri var.

Askerde düştüğün yer,bölük,komutanının kalitesi çok önemli. Herkesin askerliği aynı geçmez. Kimisi kabus olur kimisi güle eğlene bitirir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 11 Temmuz 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
hayır bi de 3 sayfa önce askerden kaçacam diye bi tarafını yırtan adam şimdi gelmiş bana halinize şükredin diyo ya tezata bak

madem şükürler olsun ki Türkiye'deyiz o zaman paşa paşa gider yaparsın sen de bu görevi, eğer bir olumsuzluk bir gariplik görmüyorsan bu askerlik işinde kaçmak niye?

kim diyo kacacam diye sadece askere girmicem dedim peh

eğer mission failed olursa paşa paşa yapacam tabiki askerliğimi.

ayrıca ben sözümün arkasında dururum öle 19 yaşına gelince bilmemne yok abi tamam uğraşmayın benle anladım sizle hiçbişey yapılmaz[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca anlamıyorum bu yaş meselesini yok cocukca konuşuom 16 yaş üstü değildir fln ne abidik gubidik insanlarsınız ya anlamak güç sizi... zaten öle tiplerede uyuz olurum hoca yaş kaç 0-6 yaş grubu falan ne anlarsınız siz muhabbetten al işte ya bak daral geldi[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
tabi askere gitmeme teknikleride var :) isteyenlere söyleyebilirim ghühüehüe (wallaha ben yapmayı düşünmüyorum değil :D)
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 04:48 tarihinde demiş ki:
bende 40 yaşına kadar kilolu yaşarım? muıhahaha taktiğe bak bea :D
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben boşa yazıyorum salla gitsin
[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..

[Bu mesaj Erutan tarafından 11 Temmuz 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
edit : ettiğimiz laflara dikkat edelim, cıvığını çıkarıp kişisel sataşmalara girişmeyelim. / nefr

[Bu mesaj Nefr tarafından 10 Temmuz 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]

eve o yüzden genel yöneticiler de yanlış anlamış başka yerlere çekmiş olacaklar ki bu olmuş, sen gerçekten salla yalnız[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

peki alex efendi bazı şeyleri bilmemek askerliği bilmemne allahım ya bilmiyorum diye asker olamiyacakmıyım ben? al ya bunebicim zihindir anlamam...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
ayrıca anlamıyorum bu yaş meselesini yok cocukca konuşuom 16 yaş üstü değildir fln ne abidik gubidik insanlarsınız ya anlamak güç sizi... zaten öle tiplerede uyuz olurum hoca yaş kaç 0-6 yaş grubu falan ne anlarsınız siz muhabbetten al işte ya bak daral geldi

bıçak kemige dayanmadan bazı şeyler tam anlaşılmaz
16-17 yaşında askerligi düşünmekle 19 yaşına gelipte ilk yoklaman geldiginde durum baya bi farklı olur

çogu kişi bunu yaşamış ki söylüyor burda

eh aslında hata bizde karşımızda anlayabilecek biri var gibi konuşuyoruz

sen askere git daha çok daral gelecek sana

yedigin ilk dayakta bizi hatırla :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

herkezi hatırlayam

ilk dayakta : popeye
ikinci dayakta : blackrose
ücüncü dayakta : Alex
dördüncü dayakta : unity100
beşinci dayakta : natural jedi
altı
yedi
sekiz
dokuz
on
onbir
.....[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

abi bide şu var :)

şimdi ben tescilli halaycı oldumya orduya girdiğimde herkeze moral icin korax pascal llama yı fln cağırıp paticik halay ekibini kurup halay cekecez orda

*! ayağa kalkar başlar *

teyteyyyyyy

caney caney caneyy dişlemeydaney :) iyi günün dostu nerdesin huneyyyy nerdesın huneyyyyyyyyyy eyyyyyy :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...