Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mı online asker?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Askerlikten korkuyormuyum? Belki.. Ben bile emin degilim.. Ama sacma buluyorum o kesin.. Ama sacma buldugum kadar da gerekli buluyorum..
ilk once sacma cunku orda gidiyorsun egitim diye kendini bilmez birinden dayak yiyorsun emir aliyorsun..
gerekli cunku askerlik zorunlu olmasaydi su durumdayken kimse orduya katilmazdi.. ama askerlik zorun yapmazlar ortami degistirirler(daha bir kontrol altinda daha duzgun daha insancil) yaparlar iste ozaman iyi olur.. ama su haliyle kimse oynaya ziplaya askere gitmez..[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FiXxXeR, 10 Temmuz 2004 12:56 tarihinde demiş ki:
Askerlikten korkuyormuyum? Belki.. Ben bile emin degilim.. Ama sacma buluyorum o kesin.. Ama sacma buldugum kadar da gerekli buluyorum..
ilk once sacma cunku orda gidiyorsun egitim diye kendini bilmez birinden dayak yiyorsun emir aliyorsun..
gerekli cunku askerlik zorunlu olmasaydi su durumdayken kimse orduya katilmazdi.. ama askerlik zorun yapmazlar ortami degistirirler(daha bir kontrol altinda daha duzgun daha insancil) yaparlar iste ozaman iyi olur.. ama su haliyle kimse oynaya ziplaya askere gitmez..

çOĞU KONUDA HAKLISIN içimdeki her şeyi dökemiyorum net ortamında ama orduda gençlere çok yanlış hareketler yapılıyor çoğu insan ın ordu hakkında görüşleri değişiyor.Ama 130 gün sonra bende arkama bakmayacağım ve bir daha hatırlamak istemeyeceğim..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

evimden uzak kalıcam,sevdiklerimden uzak kalıcam,gerçekten saçma ve zor bir eğitime giricem.yerine göre ölüm tehlikesi olucak,gel teskere geeel diyecen.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

askerlikten şunun için korkuluyor;

hayatına bıraktığın yerden devam etme ihtimalin düşük olan bir zaman dilimi olduğu için, ya da böyle olabileceğinden kuşkulanıldığı için[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

göründüğü gibi basit değil.insancıl , kibar vs olması gerekmiyor askerliğin.orda asker yetiştirmeye çalışıyorlar , asker komutanı ne derse sorgulamadan yapması lazım , yoksa savaş anında kendi fikirlerini de ortaya katarak düşünürse emirleri tam olarak yerine getiremez,şüpheye düşer ve karmaşa çıkar.iyi bir ordu için tam ithaat gereklidir.tabi ki birçok insan önce kendisini düşündüğü için burda çelişkiler doğuyor.Ancak kimse askere gitmese güvenlik nasıl sağlanır , bizim yunanistan gibi avrupa yok arkamızda , yada amerika gibi ileri teknolojilerimiz.Aksine çpk fazla düşmanımız var.Askerliğin zorunlu olması bece çok mantıklı bir karar.Herkez askerliğini yapmalı..he ben gitmedim gitmicem çünkü torpilliyim hahahahaha..ama siz yapın vatani görevinizi koruyun memleketi , sevin subaylarınızı :)
mantığın bittiği yerde askerlik başlar lafıda he doğru hem yanlış.Doğru olduğu noktayıda Kuleye ceza veren , tanka 2 yıl ceza veren , tüfekten özür dileten , barikata 2 sene kullanılmama cezası veren , heralde maddenin de bir ruhu olduğuna inanan komutanlara sormak lazım.Barikatında çok umrundaydı 2 yıllık ceza.[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan borcu denilerek dikte ettirilmeye çalışılan bir kavram yurdumuzda askerlik. Ramsesin de dediği gibi insnaın en verimli çağını yok ediyorlar tıpkı öss gibi. Ben askere gitmeden yurduma daha yararlı olacağımı düşünüyorum ( Çalışarak )[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Sosyal ağlarda paylaş

bence askerlik cok iyi bişey hala 20 yaşına gelmiş laubali laubali yaşı na göre takılmayan tipleri disiplinli yapıp orda eziyor ve bencede cok iyi yapıyor ben askere gitmek isterim şahsen askerlik bana göre en eğlenceli bölüm ama tabi savaşlardada dikkatli olmamız gerek.allah askere giden hiçkimseye savaş göstermesin

{Amin}[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
...| ...|....|.....|....|
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

tabi askere gitmeme teknikleride var :) isteyenlere söyleyebilirim ghühüehüe (wallaha ben yapmayı düşünmüyorum değil :D)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

Geçici bir süreliğine askerliğe ara vermiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki; o dayak yediğimiz acemi birliği o kadar yararlı birşey ki onu yaşamayan insanları görüyorumda adamlara dalmamak için zor duruyorum. Askerlikte bir tertip düzen var uyulmak zorunda olduğunuz acemi birliği görmemiş kişilerin ne bu tertip düzene ne de orda aylarını vermiş diğer kişilere saygı göstermeden salak salak hareket ediyorlar. Tabii bu demek değil ki acemi birliğindeki kıçı kırık uzman çavuşlar adam dövmöekte haklılar hayır değiller onlarıda bilahire dışarıda yakalarsak fena yapacaz.[signature][hline]Alnımızda Parıldayan Şeref ve Şan Arması
Kahramanlar Kahramanı Yılmaz Türk Jandarması
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
bence askerlik cok iyi bişey hala 20 yaşına gelmiş laubali laubali yaşı na göre takılmayan tipleri disiplinli yapıp orda eziyor ve bencede cok iyi yapıyor ben askere gitmek isterim şahsen askerlik bana göre en eğlenceli bölüm ama tabi savaşlardada dikkatli olmamız gerek.allah askere giden hiçkimseye savaş göstermesin

{Amin}

git, vatan hizmetini yapmaya gittigin yerde vatan hizmeti yapmak yerine asagilan, dayak ye, usak yerine kon, ondan sonra gorursun 20 yasinda laubali genclere disiplin mi kazandiriliyormus neymis.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 10 Temmuz 2004 15:45 tarihinde demiş ki:
göründüğü gibi basit değil.insancıl , kibar vs olması gerekmiyor askerliğin.orda asker yetiştirmeye çalışıyorlar , asker komutanı ne derse sorgulamadan yapması lazım , yoksa savaş anında kendi fikirlerini de ortaya katarak düşünürse emirleri tam olarak yerine getiremez,şüpheye düşer ve karmaşa çıkar.iyi bir ordu için tam ithaat gereklidir.tabi ki birçok insan önce kendisini düşündüğü için burda çelişkiler doğuyor.Ancak kimse askere gitmese güvenlik nasıl sağlanır , bizim yunanistan gibi avrupa yok arkamızda , yada amerika gibi ileri teknolojilerimiz.Aksine çpk fazla düşmanımız var.Askerliğin zorunlu olması bece çok mantıklı bir karar.Herkez askerliğini yapmalı..he ben gitmedim gitmicem çünkü torpilliyim hahahahaha..ama siz yapın vatani görevinizi koruyun memleketi , sevin subaylarınızı :)
mantığın bittiği yerde askerlik başlar lafıda he doğru hem yanlış.Doğru olduğu noktayıda Kuleye ceza veren , tanka 2 yıl ceza veren , tüfekten özür dileten , barikata 2 sene kullanılmama cezası veren , heralde maddenin de bir ruhu olduğuna inanan komutanlara sormak lazım.Barikatında çok umrundaydı 2 yıllık ceza.

Askerlik böyle önemli birşey madem,sen neden gitmiyorsun? Gerçekten torpilliysen,vatan haini desem kızar mısın? Kusra bakma ama şu "ben gitmicem torpilliyim AHAHAHA" lafına çok sinirlendim gerçek anlamda.[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 10 Temmuz 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 10 Temmuz 2004 17:43 tarihinde demiş ki:
Geçici bir süreliğine askerliğe ara vermiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki; o dayak yediğimiz acemi birliği o kadar yararlı birşey ki onu yaşamayan insanları görüyorumda adamlara dalmamak için zor duruyorum. Askerlikte bir tertip düzen var uyulmak zorunda olduğunuz acemi birliği görmemiş kişilerin ne bu tertip düzene ne de orda aylarını vermiş diğer kişilere saygı göstermeden salak salak hareket ediyorlar. Tabii bu demek değil ki acemi birliğindeki kıçı kırık uzman çavuşlar adam dövmöekte haklılar hayır değiller onlarıda bilahire dışarıda yakalarsak fena yapacaz.

hicbir 'kici kirik uzman cavus' ya da hicbir 'kici kirik albay' adam dovemez, dovmekte hakli olmayi birak dusunemez bile.

sirali amilerinin emirlerini birak, personel yonetmeligini tarafindan alenen yasaklanmis faaliyettir.

bir de jandarmasin. ben nerdeyse jgnk nin bu konuda verdigi ve tebligatinin yaptirildigi dosyalari sayabilecek kadar hatirliyorum.

aksini yapmak teblig edilmis emre itaatsizlik olmasina ragmen yapan personelin de 'asta muessir fiil' gibi komik, dasakoglani cezalari olan suclardan yargilanmalari kendi koydugu kurallari ne kadar kolay ihlal eden bir ortam oldugunu gosterir bulundugun yerin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 10 Temmuz 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 16:35 tarihinde demiş ki:

{Amin}

git, vatan hizmetini yapmaya gittigin yerde vatan hizmeti yapmak yerine asagilan, dayak ye, usak yerine kon, ondan sonra gorursun 20 yasinda laubali genclere disiplin mi kazandiriliyormus neymis.

bi üst rütbenin gözüne kötü görünme sende ozaman Allahım ya biraz efendi olun ya[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...