canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 80 dönemi balıkları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Wispy said: Yalnız adamlar da ıyyyyyyyyyk bu türkler boklu baaırsak yiyor diyorlarsa ne komik olur ya ehe. Onlar içindeki b.ku bile yiyordur bu müthiş yemek kültürüyle. Adamlar akrep yiyor canlı canlı masada ateş dansı yaptırıp, balık da neymiş. Gözün gördüğü herşeyi yer bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Yarışma çok eglenceli gibi duruyo burdan bakınca müzikle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 soulberry said: çinliler olmasa dünya sola çeker. ne güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 şunu bile savunanlar çıkmış ya size laflar hazırladım ama söyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya tamam şaka bi yana, tamamen pişmiş bi levrek herşeyin ötesinde. hatta karagöz of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 HAMSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 pff. hadi istakozu canli canli kaynar suda pisirmelerinin ''mantikli'' bir sebebi varmis güya. iste yok efendim canli olmadan pisirince eti sert oluyormus, cok cabuk bayatliyormus. sagligi etkileyici bir sebepmis de BU NE LEBRAAAM. bi dahakine farkli bisey yapalim marcinal olalim niyetine, cükünü de kessin o zaman. siritiyo bi de. aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya hala konusuyosunuz demi hamambocegi fotograflariyla doldururum topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 balığın ağzı oynamazsa fail diyor en çok ona tilt oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 canola said: ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 eheh tadardım ben en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vaniLLe said: canola said: ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. sevişemiyosam yerim aga ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Revangelis said: eheh tadardım ben en azından neyine tadiyosun ? normaliyle arasinda bi tat farki olmuyor ki. görüntü farki oluyo, o da neymis kafasini salliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 en azından kızlar savunuyo topiki, buna bi lafım yok ama bazı lütfen, erkekler de savunma yapmasın. biraz daha zorlasak et yemeyen erkekler patır patır dökülücek. bunlar kurban bayramı öncesi tartışılcak şey değil, et varsa tüketiriz, bu kadar ötesi bizi ilgilendirmez. MENPOWER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 pişmiş balıkla nası farkı olmasın? edit:ne pişmemişi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 e git sushi ye, ne farkediyo kafasini oynatinca icin bi hos mu olcak. sdahf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yarım pişmiş hiç yemedim ama suşiyle aynı şey değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sensin hırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya yarim pismis olunca nolcak, hic pismemis/tam pismis olunca ne farketcek. pismis tarafini yiyorsun muhtemelen zaten. pismemis tarafi da balik tamamen ölmesin diye zati, yemek icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bir kovanın icinde oksijensizlikten yavaş yavaş can vermek bundan daha mı az canlarını acıtıyodur merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vaniLLe said: canola said: ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vaniLLe said: ya yarim pismis olunca nolcak, hic pismemis/tam pismis olunca ne farketcek. pismis tarafini yiyorsun muhtemelen zaten. pismemis tarafi da balik tamamen ölmesin diye zati, yemek icin degil. bilmiyorum zaten o yüzden tadardım dedim çok leziz gözüküyo hepsini yerim bitiririm demedim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 japon kızın üstünden yedirtirler yakında hatta kızın da yarısını pişirirler oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar