Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı balığın yarısını pişirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wispy said:

Yalnız adamlar da ıyyyyyyyyyk bu türkler boklu baaırsak yiyor diyorlarsa ne komik olur ya ehe.

Onlar içindeki b.ku bile yiyordur bu müthiş yemek kültürüyle. Adamlar akrep yiyor canlı canlı masada ateş dansı yaptırıp, balık da neymiş. Gözün gördüğü herşeyi yer bunlar.
Mesaj tarihi:
pff.
hadi istakozu canli canli kaynar suda pisirmelerinin ''mantikli'' bir sebebi varmis güya. iste yok efendim canli olmadan pisirince eti sert oluyormus, cok cabuk bayatliyormus. sagligi etkileyici bir sebepmis de
BU NE LEBRAAAM.
bi dahakine farkli bisey yapalim marcinal olalim niyetine, cükünü de kessin o zaman.
siritiyo bi de.
aptal.
Mesaj tarihi:
ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi
Mesaj tarihi:
canola said:

ben anlamıyorum, kesilip yenilen bi hayvanla hiç bi insanın arasında iki insanın arasındaki gibi bi dostluk yok, oturup iki kelam edemezsin, gel bi batak bi tavla atamazsın, bildiğin hayvan. böyle bi duygusallık yokken neden ineğe, kuzuya, balığa, istakoza filan bir ayşe bir mehmet muamelesi yapılıyor anlamıyorum. keçiyle cinsel arkadaşlık kuran var ama o ayrı bi olay tabi

böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin.
alela.
o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

canola said:

alela.

sevişemiyosam yerim aga ben
Mesaj tarihi:
en azından kızlar savunuyo topiki, buna bi lafım yok ama bazı lütfen, erkekler de savunma yapmasın.

biraz daha zorlasak et yemeyen erkekler patır patır dökülücek. bunlar kurban bayramı öncesi tartışılcak şey değil, et varsa tüketiriz, bu kadar ötesi bizi ilgilendirmez. MENPOWER
Mesaj tarihi:
ya yarim pismis olunca nolcak, hic pismemis/tam pismis olunca ne farketcek.
pismis tarafini yiyorsun muhtemelen zaten. pismemis tarafi da balik tamamen ölmesin diye zati, yemek icin degil.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

canola said:

alela.

çok ayıp
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

ya yarim pismis olunca nolcak, hic pismemis/tam pismis olunca ne farketcek.
pismis tarafini yiyorsun muhtemelen zaten. pismemis tarafi da balik tamamen ölmesin diye zati, yemek icin degil.

bilmiyorum zaten o yüzden tadardım dedim
çok leziz gözüküyo hepsini yerim bitiririm demedim fds
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...