parvus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vaniLLe said: Vulgar said: vaniLLe said: böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin. alela. o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro. sözlerine dikkat et size ne oluyor ? hazir konumuz baliklarken bildigin kefal gibi atliyosunuz? canola ile aramizda gecen konusma o, kendisini taniyorum ve bu da bana ona o sekilde ''sakayla karisik'' hitap edebilme hakkini veriyore. kefallige luzum yok o yüzden kkthnxbye. bazen forumun ortasında canlı canlı dayak yiyen kızlar görüyorum.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Oha topiğe bak 16 sayfa olmuş. Çinlilere bi garezim yok da adamların damak zevklerine de dicek laf bulamıyorum aksfha
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 kezbanlar nette ilgi çekmeye çalışr ya en çok buna gülerim
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 cirkin kezbanlarin bile vermedigi herifler forumda ego tatmin etmeye calisir ya, güleyrum katula katula.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 su forumdaki kizlardan birinin, herhangi birisinin, ilgisini cekecek kivamda bir adam oldugun gun, belki bu dedigini kaale aliriz. o gune kadar sana sadece fap on diyorum.
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 saglam bir orgy lazim patiye bir damla sinir stress kalmaz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 T!!1 adam yetememiş ben de yetemedim dasf
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Popeye said: saglam bir orgy lazim patiye bir damla sinir stress kalmaz MMMMMM SEN BURALARDA MIYDIN BEBEQUE.
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Azmodai said: su forumdaki kizlardan birinin, herhangi birisinin, ilgisini cekecek kivamda bir adam oldugun gun, belki bu dedigini kaale aliriz. o gune kadar sana sadece fap on diyorum. benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mesela benim ilgimi çeker lan hertürlü.
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 vaniLLe said: cirkin kezbanlarin bile vermedigi herifler forumda ego tatmin etmeye calisir ya, güleyrum katula katula. kezbanlarla şişman habire nette takılan asosyal kızlarlaişim olmaz..Bu arada verdirtmem, istersem ALIRIM
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: Azmodai said: su forumdaki kizlardan birinin, herhangi birisinin, ilgisini cekecek kivamda bir adam oldugun gun, belki bu dedigini kaale aliriz. o gune kadar sana sadece fap on diyorum. benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur anca kendini kandirirsin :( yalniz balayinlara yelken acarken her gece aglayarak uyudugunu dusunuyorum sahsen. durup dururken laf sokan adamlarin herhangi bir sosyal statu veya becersi olduguna da kanaat getiremiyorum affedersin. neyse, fap fap fap diyorum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: vaniLLe said: cirkin kezbanlarin bile vermedigi herifler forumda ego tatmin etmeye calisir ya, güleyrum katula katula. kezbanlarla şişman habire nette takılan asosyal kızlarlaişim olmaz..Bu arada verdirtmem, istersem ALIRIM eline mi ?
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: vaniLLe said: cirkin kezbanlarin bile vermedigi herifler forumda ego tatmin etmeye calisir ya, güleyrum katula katula. kezbanlarla şişman habire nette takılan asosyal kızlarlaişim olmaz..Bu arada verdirtmem, istersem ALIRIM sen anca benimkini alirsin sdjhasdjhfgsg.
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu aslan ne serefsiz hayvanmis be uyuyan sirtlana saldiriyo ayiptir be kardesim yelenden utan
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hmm ortada bi yanlislik var, gerilerde biri dogru soylemis; koymusum baliga, protein abi herif. oyle yani benim icin kusura bakmayin.
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 konunun yarısını güzelce pişirip kilitlemeliyiz.
Öne çıkan mesajlar