Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı balığın yarısını pişirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Vulgar said:

vaniLLe said:

böyle diyebiliyosan hala, ''bildigin hayvan'' sensin.
alela.
o da bi canli, illaduygusal bag kurup tensel temas mi yasaman lazim kiro.

sözlerine dikkat et

size ne oluyor ?
hazir konumuz baliklarken bildigin kefal gibi atliyosunuz?
canola ile aramizda gecen konusma o, kendisini taniyorum ve bu da bana ona o sekilde ''sakayla karisik'' hitap edebilme hakkini veriyore.
kefallige luzum yok o yüzden kkthnxbye.

bazen forumun ortasında canlı canlı dayak yiyen kızlar görüyorum.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

su forumdaki kizlardan birinin, herhangi birisinin, ilgisini cekecek kivamda bir adam oldugun gun, belki bu dedigini kaale aliriz.

o gune kadar sana sadece fap on diyorum.

benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

cirkin kezbanlarin bile vermedigi herifler forumda ego tatmin etmeye calisir ya, güleyrum katula katula.

kezbanlarla şişman habire nette takılan asosyal kızlarlaişim olmaz..Bu arada verdirtmem, istersem ALIRIM
Mesaj tarihi:
Vulgar said:

Azmodai said:

su forumdaki kizlardan birinin, herhangi birisinin, ilgisini cekecek kivamda bir adam oldugun gun, belki bu dedigini kaale aliriz.

o gune kadar sana sadece fap on diyorum.

benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur

anca kendini kandirirsin :( yalniz balayinlara yelken acarken her gece aglayarak uyudugunu dusunuyorum sahsen. durup dururken laf sokan adamlarin herhangi bir sosyal statu veya becersi olduguna da kanaat getiremiyorum affedersin.

neyse, fap fap fap diyorum.
Mesaj tarihi:
Vulgar said:

vaniLLe said:

cirkin kezbanlarin bile vermedigi herifler forumda ego tatmin etmeye calisir ya, güleyrum katula katula.

kezbanlarla şişman habire nette takılan asosyal kızlarlaişim olmaz..Bu arada verdirtmem, istersem ALIRIM

eline mi ?
Mesaj tarihi:
Vulgar said:

vaniLLe said:

sen anca benimkini alirsin sdjhasdjhfgsg.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...