Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Exp. Pack hakkında?

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Abi worgen-goblinin gerekliliği/amacı/hizmet ediceği bir husus ne derseniz artık, ondan yok. Hadi blood elflerle draeneiler paladin-şaman dengesizliğini oturtmak için gelmişti, blood elfler kaelthasa başkaldırmıştı draeneliler illidanı ve yamaklarını kovalıyordu ıvır zıvır, warcraft3ü oynayıp wowa başlayan herkes "ya bir draeneiler bir blood elfler vardı ne oldu ki onlara" diyordu falan...

Şimdi worgen ve goblin direk "YENİ EXPANSİONLA ŞİMDİDEN 358178236321 TANE ALT CHARACTERİ OLAN HERKES BİRER TANE DE WORGEN VE GOBLİN AÇICAK, BİZ WOW FRANCHISENIN YENİ PAZARLAMA STRATEJİSİYİZ" diye bağıra bağıra geliyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

açıkca sölediler zaten

Ally'a daha bi yaratık-canavar tarzı ırk, Horde'a da gnome karşılığı küçük bi ırk vermek için koyduk bu ırkları die.

Dünyanın en moron mantığı bu zaten. İki factionı eşitlemeleri gerekiyormuş gibi bir mentaliteleri var ve çok absürd.

Çünkü insanlar zaten bu kıyaslara göre faction seçiyor, Alliance daha medeni horde'un daha bodoz ve taşaklı olması normal.

Çocuklar oy parlak zırhlar zarif elfler diye ally açıcaktı, belfleri bize vermiceklerdi Horde'un delikanlılıgına su katılmayacktı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya silah tutusu filan böle görsellik katarsak elf rogue gibisi yok her zaman sevmişimdir tipik rogue ırkı silah tutusu filan mükemmel ama gel gör bir priest olamaz mamalak gibi gözüküyor warrior dersen human tek geçerim felan filan bu böle uzar ama orc rogue ki bende oynuyorum abzürd biraz hoş ben orc sevdiğim için oynuyorum yoksa bana zamanında diyorlardı lolo orc rogue olurmu diye ama şimdi pve de gayet iyi :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...