peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ilk expde yeni ırk vardı 2.de yeni sınıf vardı şimdi yeni hiçbirşey yok . Kendini tekrar etmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 goblin worgen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 koymasınlar yeni class ya. dkların ilk zamanı yüzünden hala küfür ediyorlar trade kanalında bana. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yeni ırk derken konpset olarak demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu arada goblin ile worgen oyune direk lvl 6 olarak başlıyormuş çok büyük yenilik buda :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 death knoob gibi bir class daha gelmesin. yeni ırk iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yeni class gelsin ya , koysunlar böle tuhaf tuhaf classar çeşitlilik olsun. Böle gene eskisi gibi faction bazlı class gelsin ek paketle ya , gobline özel bide worgene özel bi class :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Abi worgen-goblinin gerekliliği/amacı/hizmet ediceği bir husus ne derseniz artık, ondan yok. Hadi blood elflerle draeneiler paladin-şaman dengesizliğini oturtmak için gelmişti, blood elfler kaelthasa başkaldırmıştı draeneliler illidanı ve yamaklarını kovalıyordu ıvır zıvır, warcraft3ü oynayıp wowa başlayan herkes "ya bir draeneiler bir blood elfler vardı ne oldu ki onlara" diyordu falan... Şimdi worgen ve goblin direk "YENİ EXPANSİONLA ŞİMDİDEN 358178236321 TANE ALT CHARACTERİ OLAN HERKES BİRER TANE DE WORGEN VE GOBLİN AÇICAK, BİZ WOW FRANCHISENIN YENİ PAZARLAMA STRATEJİSİYİZ" diye bağıra bağıra geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 açıkca sölediler zaten Ally'a daha bi yaratık-canavar tarzı ırk, Horde'a da gnome karşılığı küçük bi ırk vermek için koyduk bu ırkları die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ne zaman gelir 2 hafta ? bu hafta ? islerimizi ona gore ayarliyalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Datth Blizzard Poster said: We only provide mirror links for full client patches. Background downloads do not count. You have around 1+ month to download this file so we're not really worried about your speed. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mortis said: açıkca sölediler zaten Ally'a daha bi yaratık-canavar tarzı ırk, Horde'a da gnome karşılığı küçük bi ırk vermek için koyduk bu ırkları die. Dünyanın en moron mantığı bu zaten. İki factionı eşitlemeleri gerekiyormuş gibi bir mentaliteleri var ve çok absürd. Çünkü insanlar zaten bu kıyaslara göre faction seçiyor, Alliance daha medeni horde'un daha bodoz ve taşaklı olması normal. Çocuklar oy parlak zırhlar zarif elfler diye ally açıcaktı, belfleri bize vermiceklerdi Horde'un delikanlılıgına su katılmayacktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Says Belf Mage. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Evet abi, durumun ne kadar dramatik bir halde olduğunu daha çok vurguluyor bence. RP serverı olmasa ben açmazdım ki belf. Bütün RP'erlar belf Sporeggar'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 napiyorlar amk sporeggar da , tentacle sexmi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bide 6 syrı ırk her faction için fazla bir olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evet bir çok ırk var ama gel görki ally daki hunterlerın %80 elf %15 dwarf %5 dranei horde bakıyorsun roguelerın %90 undead %5 troll %5 orc ne kadar traji komik değil mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bence olması gerektiği gibi. Benim hoşuma gidiyor rogueların undead olması, warriorların tauren ve orc olması. Orc rogue ne ola ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 en iyi pve rogue oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Superbus diye bir orc vardı warsogda ööööööööööööööööööööööööö diyordu sadece.Roguedu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ya silah tutusu filan böle görsellik katarsak elf rogue gibisi yok her zaman sevmişimdir tipik rogue ırkı silah tutusu filan mükemmel ama gel gör bir priest olamaz mamalak gibi gözüküyor warrior dersen human tek geçerim felan filan bu böle uzar ama orc rogue ki bende oynuyorum abzürd biraz hoş ben orc sevdiğim için oynuyorum yoksa bana zamanında diyorlardı lolo orc rogue olurmu diye ama şimdi pve de gayet iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sparkcaster said: en iyi pve rogue oluyor Pve ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 her erkek night elf gördüğümde oynayanın böyle şımarık tipli 15 yas altı bi cocuk olduğunu hayal ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hayır öle değil genelde NE femaleler olur böle kendı charına baktıkca orgazm olan yada milleti keklemek ıcın oynayan tipler böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar