SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 topiğe girerken kermit düz duvara çıkıyor diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 OFF SS SÜPER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 şimdi konu formalite icabı evlenecek baYn aramak. tamam zamanında guildde insanlar boş anıma denk getgirip "olm artık gquit yaparken yesmi nomu diye soruyo" diye muhabbet yaparken benim "dur lan deniycem" diye denememle guildden atılmam komikti bende gülmüştrtüm baya ama gelin görünki evlenecek bayan arıyorum. formalite lan. hani paticik bneler gördü forumda din arayan bile vardı karar veremeyen bumu ilginç. neyse az kaldı amacıma ulşşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ha ciddi ciddi gelipte "senle evlenirim ve sana dünyalar tatlısı bi kız çocuk bile yaparım" sdiyende çıkarsa neden olmasın. ama kız değilde erkek olursa boşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 cocuk yapma konusunda zorlanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 cv ni yolla tecrübelerinme iş deneyimlerine bakayım deneriz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tiçırstaki kızdan etkilenip kız çocuk istemeye başlaman gözümden kaçmadı kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kermit said: ha ciddi ciddi gelipte "senle evlenirim ve sana dünyalar tatlısı bi kız çocuk bile yaparım" sdiyende çıkarsa neden olmasın. ama kız değilde erkek olursa boşarım. senden çocuum olsun istiyorum kermit Gözleri senin gibi baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bu arada evlenmeden önce sahip olunan mal varlığı evlilik bitiminde paylaşılmıyor sadece evli kalındığı süre içerisinde sahip olunan mallar paylaşılıyor onu d söyleyeyim abi yk ben konuya ciddiyetle yaklaşamıyorum heleki son mesajdan sonra abi inşallah olması gereken süre içerisinde istediğin gibi bir kız bulup evlenrisin edit: hukuki bir şey ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 SeaGle said: Gözleri senin gibi baksın bu ndir ama şidmi yaa AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Masquerade said: canola said: kesin evlilik kredisi çekecek BabacumMostors said: abi geçen buna biri "artık /trquit yapılınca hemen vatandaşlıktan çıkılmıyormuş önce soru ekranı geliyormuş evet hayır seçenekeli" dedi bu kıyarda "a öyle mi dedi" 5 sn sonra [Gökalp hes left nation] mesajı geldi :P Ha ha bu gquit olayı süperdi ya ^^ Geçenlerde raiddeyken üzerinizde flask varken yenisini kullanmak isteyince sorgu penceresi çıkıyor demiştim birkaç saniye ffs fırtınası yaşamıştım böyle şeylerle insanları keklememek lazım :p Ha eğlenmek isteyen varsa bunu denesin qq sayısı 10u geçince epey eğleniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dory said: paticik guncel sayfasinda bunu da gordum, gozum acik gitmez. paticik bana kari bul allahsiz olmus resmen ahah. Paticik bana din bul allahsızım demek daha mı iyi yani ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=USHV3Fer4iM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Gidişat iyi değil paticik yakında yonja olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 olm evlenme lan, valla zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bu sefer yattım umarım aradığınız kriterde biri çıkar hepinizin karşısına.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 çok garip topic, ne ayıp dedim millet trollemiş. sonra baktım kermit de trollemiş. yapmayın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 antalyada degil misin arkadasim sen? tam sezon sonu, stajerlerin vizeleri bitiyor. bul bir turizmci arkadas, ayarlasin sana formalite evliligi bir tane her sene rehberlerin stajerlerin vizelerine essek yukuyle para oduyorduk, bir suru de formalite. isine gelir oturmasi olan rehberle calismak herkesin, senin de isin gorulmus olur, sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evlendirme merkezleri var, oralara gitsene ? o değilde neden evlenmen lazım onu da ayrıca merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 parvus said: dory said: paticik guncel sayfasinda bunu da gordum, gozum acik gitmez. paticik bana kari bul allahsiz olmus resmen ahah. Paticik bana din bul allahsızım demek daha mı iyi yani ahaha evet daha iyi hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 biri yardımcı olsun şu adama.. bu saatten sonra pembe nüfus cüzdanı almak zor benim için olsa yarın gidip başvururum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dory said: parvus said: dory said: paticik guncel sayfasinda bunu da gordum, gozum acik gitmez. paticik bana kari bul allahsiz olmus resmen ahah. Paticik bana din bul allahsızım demek daha mı iyi yani ahaha evet daha iyi hahaha. bence de. özel mesaj kutum tebrik mesajları doldu bu espriden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Evlenmedin mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 parvus said: dory said: paticik guncel sayfasinda bunu da gordum, gozum acik gitmez. paticik bana kari bul allahsiz olmus resmen ahah. Paticik bana din bul allahsızım demek daha mı iyi yani ahaha pwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 para pul vermeden bu cinsiyetle formalite evlilik anca arkadaşla yapılır sana yardım etmek isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar