Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenmem lazım

kermit

Öne çıkan mesajlar

şimdi konu formalite icabı evlenecek baYn aramak.
tamam zamanında guildde insanlar boş anıma denk getgirip "olm artık gquit yaparken yesmi nomu diye soruyo" diye muhabbet yaparken benim "dur lan deniycem" diye denememle guildden atılmam komikti bende gülmüştrtüm baya
ama gelin görünki evlenecek bayan arıyorum.
formalite lan.
hani paticik bneler gördü forumda din arayan bile vardı karar veremeyen bumu ilginç.
neyse az kaldı amacıma ulşşıcam
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada evlenmeden önce sahip olunan mal varlığı evlilik bitiminde paylaşılmıyor sadece evli kalındığı süre içerisinde sahip olunan mallar paylaşılıyor onu d söyleyeyim

abi yk ben konuya ciddiyetle yaklaşamıyorum heleki son mesajdan sonra

abi inşallah olması gereken süre içerisinde istediğin gibi bir kız bulup evlenrisin

edit: hukuki bir şey ekledim
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

canola said:

kesin evlilik kredisi çekecek

BabacumMostors said:

abi geçen buna biri "artık /trquit yapılınca hemen vatandaşlıktan çıkılmıyormuş önce soru ekranı geliyormuş evet hayır seçenekeli" dedi bu kıyarda "a öyle mi dedi" 5 sn sonra [Gökalp hes left nation] mesajı geldi

:P

Ha ha bu gquit olayı süperdi ya ^^

Geçenlerde raiddeyken üzerinizde flask varken yenisini kullanmak isteyince sorgu penceresi çıkıyor demiştim birkaç saniye ffs fırtınası yaşamıştım böyle şeylerle insanları keklememek lazım :p Ha eğlenmek isteyen varsa bunu denesin qq sayısı 10u geçince epey eğleniyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

antalyada degil misin arkadasim sen? tam sezon sonu, stajerlerin vizeleri bitiyor. bul bir turizmci arkadas, ayarlasin sana formalite evliligi bir tane

her sene rehberlerin stajerlerin vizelerine essek yukuyle para oduyorduk, bir suru de formalite. isine gelir oturmasi olan rehberle calismak herkesin, senin de isin gorulmus olur, sahane
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

parvus said:

dory said:

paticik guncel sayfasinda bunu da gordum, gozum acik gitmez.
paticik bana kari bul allahsiz olmus resmen ahah.

Paticik bana din bul allahsızım demek daha mı iyi yani ahaha

evet daha iyi hahaha.

bence de. özel mesaj kutum tebrik mesajları doldu bu espriden dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...