canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 punk değil ya. ne bileyim böyle pileli bi etek giymiş bi kız mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yani conversele benim de aklımı alan kız oldu o kız topuklu ayakkabı giyse kalanını da alırdı onu demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Güzel kadının yanında bende kötü görünüyorum ekmek ekle. Ayrıca türkiyede o botları mini etekle giyecek kız sayısı çok düşüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 topuklu ayakkabı ve gece elbisesi giyen bi güzel bi hatun bana herdediğini yaptırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: Phae said: Güzel kadında ne güzel durmuyor ki? Converse piercing Piercing çok havasına göre değişir. İnanılmaz yakışan kızlar var, hiç oturmayan kızlar da var. Piercing bana güzelden ziyade hep seksi gelmiştir. Ayrıca sakalsız, kısa erkek de yakışmıyormuş ekmek. Zuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Onu kız arkadaşın düşünsün banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 mıhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Dartanian said: Abi etek veya şortla giyildiği sürece np ama pantolonunuzu sokamyın çizmenizin uggunuzun içine basit gözüküyo. Abi tam tersi ben etek veya şort altına ugg giymiş kız gördüm mü ruh hastası gözüyle bakıyorum. Popülerite uğruna maymun olmuştur. Ugg bir bottur arkadaşımi hem de tüylü müylü falan. Bot dediğin soğuk havalarda giyilir soğuktan korusun diye. Etek ve şort da sıcak havalarda giyilir. Kışın miniyle dolaşanın amacı başkadır, o da popülerite maymunu olmuştur. İşte bu yüzden ya pantolonla ugg ya da asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bu arada vuu(woohoo) kızı oluyor lan bu botları giyenler genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bugun okulda sınav salonunda gördüm o türden. mini giymiş, altta ugg.. hava da gayet soğuk. ne perhiz ne lahana turşusu kızım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 üzümün ye, bağcıdan sanene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 heycanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: Onu kız arkadaşın düşünsün banane. Sakalım var ve senden uzunum. Opeth konserinde seni yokladım, benim kıçım da erik gibi. Kızlar sever. Senin ki erimiş kauçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abi önümdeydin sen neremi yokladın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 FFFFFFFFFF- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dory le seni bir araya getirip size bir konuşma yapacağım Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ekmek gayet çekici lan beni çıplak gördügünde yüzü ekşimişti biraz o hali çok çekiciyidi.Ahmet beni çıplak gördügünde ise çok haşin duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Lan insallah yanlıs anlasılmaz su dedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 I ıh hiç yanlış anlaşılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abilify'ı çıplak görenin cinsel hayatı bitiyor. Başkaları gözü doyurmamaya başlıyor zira. O kıvırcık fırtına saçları, Kanca burun, asyalı gözler ve dede yumurtalıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 değişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 O botlar bencede kötü,ya sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar