moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.arcattack.com/video/vid1.php bir kaç tane daha güzel videoları var sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sparkcaster said: adamın bi olay yok sanırsam, sadece ilekten görevi görüyor sesi akımın derecesi yaratıyo sanırım demeye gelmistim böyle sanırsam tbrbrv tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Birde böle bi versiyonu vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 adamin hic bi etkisi yok yane orda olmasada o muzik olcak adam eeniyo sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 BaaL said: kingpin said: tesla coil gerçek olmuş haberimiz yok fdfs. gerçek idi zaten. since 1891 bi ton şarkı var böyle youtubeda orjinal bişey değil ki bu, başarılı tabi iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 said: arkadaşlar videodaki şarkının ismi neydi ? bi filmde vardı sanki öyle hatırlıyorum .D Şikayet ettim. Arkadaşı falan da değilim, pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha diytebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tinkibinki said: http://www.arcattack.com/video/vid1.php bir kaç tane daha güzel videoları var sitelerinde. Hepsi çok hoş. Sesler müthiş ama... Suni olarak synth ile belki yapılabilir ama bu kadar etkileyici olur mu bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 en kralı budur. bildiğin orgu tesla coile bağlayarak yapıyorlar. müzik bir yana görsel şovla süper oluyor haliyle. bildiğin visualization plugin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 BabacumMostors said: ben ses olayını yapmasını anlayamadım.. tamam frekansa göre bir ses çıkıyorda herif onu kontrol etmeyi nasıl keşfetmiş? herif kontrol etmiyor herifin amaci elektrigi faraday cage'inden gecirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ilk vidyodaki adam daniel faraday galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 herif orda sadece iletken baska hic bi ise yaramiyo ozetle yane elektrigin atlayacagi bi nokta olarak orda duruyo normalde tesla coillerde bi karsilik iletkeni olur o iste adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi bide tesla jeneratorune bu kadar sasirdiniz alin lan plasma speaker http://www.youtube.com/watch?v=cEeWtBAE5LY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar