Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime Önerisi

Tremour77

Öne çıkan mesajlar

@ raincloud: tesekkürler, ekledim hemen listeye. cekcem :)
@kaede: ya yok öle perimasali gibi aramiyorum, dizi gibi de olabilir.
mesela simdiye kadar bi böle okulda gecen bi animeye baslamistim (unuttum adini, düsün o kadar kötüyüm bu konuda) o sarmamisti ilk bölümden.

böyle basina oturdun mu sarcak bisi istiyorum o yüzden =P
miyazaki o konudaki önyargilarimi asmami saglamis bi isim, o yüzden onu örnek gösterdim eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem öyle farklı birşey olarak Death Note u dene. İdeal bir öğrencinin insanların isimlerini bir deftere yazarak nerde, ne zaman, nasıl ölüceklerine karar verme yeteneği kazanması ve dünyayı "daha iyi bir yer" haline getirmeye çalışmasını anlatıyor. Akıl oyunları ve dedektiflik üstüne bayağı farklı bir dizi

torrent

içinde çift audio stream olucak. japonca seslendirmeyi kullanmanı tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle son zamanlarda çıkan tamamlanmış animeler lazım, mesela Historys strongest disciple kenpachi (adı hatırlayamadım tam) süper ötesi bir diziydi ve tamamen tesadüf eseri denk gelip izledim.

Böyle gözümden kaçmış kaliteli dizileri arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
History's Strongest Disciple Kenichi ve D.Gray-man nin türkçe alt yazılarını nerden bulabilirim.
D.Gray-man i 27. bölüme kadar izledim fakat http://www.divxplanet.com/ da 27. bölümden sonraki alt yazıları yok malesef.

Bu arada anime önerisi olarak
Romantik / aşk ve aksiyon bişey istiyorsan Eureka seven i mutlaka izle bence.
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

"animeou.net" de kenichie'nin alt yazıları vardı ama site 1 haftadır kapalı hacklenmiş diyorlardı

Animeou said:

sevgili saygılı arkadaşlar, çok kıymetli sitemiz animeou server problemi yaşadığından dolayı 7 aralığa kadar, eveet ne yazık ki, anime paylaşımı yapamıyoruz. hemenciicik hallolması dileğiyle hadi kalın sağlıcakla....

feyisbuktan attıkları mesaj böyle. Ama kılıf da olabilir ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

Samurai champloo iyiydi, tavsiye ederim ama zaten izlemistir herkes herhalde. Trigun da hosuma gitmisti benim, ozellikle sonlara dogru cok iyi oluyor. Ama en guzeli tabi ki her zaman cowboy bebop. Bir sekil baglasalar da devam etse seri keske 26 bolum yetmemis.

devam değilde red dragon isimli bir seri yapsalar geçmişi anlatsa. Vicious , Julia ve Spike o günlerini görsek...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...