vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 @ raincloud: tesekkürler, ekledim hemen listeye. cekcem :) @kaede: ya yok öle perimasali gibi aramiyorum, dizi gibi de olabilir. mesela simdiye kadar bi böle okulda gecen bi animeye baslamistim (unuttum adini, düsün o kadar kötüyüm bu konuda) o sarmamisti ilk bölümden. böyle basina oturdun mu sarcak bisi istiyorum o yüzden =P miyazaki o konudaki önyargilarimi asmami saglamis bi isim, o yüzden onu örnek gösterdim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 önerin icin de saol kaede, onu da cekiyim. ama yani hellokittylover yapmayin hemen kiziz die sdf. ask/drama olmak zorunda degil icerik illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dizi olur dersen nodame cantabile yi deniyebilirsin. Müzik temalı romantik komedi sezon 1 sezon 2 tür sınırlandırması getirebilirsen biraz daha yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kimi ni tokode.Özet olarak şöyle Sawako isimli bi kız var.Bu kızı ringdeki sadakoya benzetiyorlar.7 bölüm çıktı şimdiye kadar. Aksiyon isterseniz ga-rei zero var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Madem öyle farklı birşey olarak Death Note u dene. İdeal bir öğrencinin insanların isimlerini bir deftere yazarak nerde, ne zaman, nasıl ölüceklerine karar verme yeteneği kazanması ve dünyayı "daha iyi bir yer" haline getirmeye çalışmasını anlatıyor. Akıl oyunları ve dedektiflik üstüne bayağı farklı bir dizi torrent içinde çift audio stream olucak. japonca seslendirmeyi kullanmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kinkaudonau said: Viper's Creed ( Gelecekte geçen özel güvenlik departmanlarının hikayesi ) Astro Fighter Sunred (parodi animelerinin bence kralı, şiddetle önerilir (:P) ) Viper's Creed Güzele benziyor, bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 iyi potansiyeli vardı ama pek kullanamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Özellikle son zamanlarda çıkan tamamlanmış animeler lazım, mesela Historys strongest disciple kenpachi (adı hatırlayamadım tam) süper ötesi bir diziydi ve tamamen tesadüf eseri denk gelip izledim. Böyle gözümden kaçmış kaliteli dizileri arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kokaku no Regios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wretched Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 History's Strongest Disciple Kenichi ve D.Gray-man nin türkçe alt yazılarını nerden bulabilirim. D.Gray-man i 27. bölüme kadar izledim fakat http://www.divxplanet.com/ da 27. bölümden sonraki alt yazıları yok malesef. Bu arada anime önerisi olarak Romantik / aşk ve aksiyon bişey istiyorsan Eureka seven i mutlaka izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 "animeou.net" de kenichie'nin alt yazıları vardı ama site 1 haftadır kapalı hacklenmiş diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Soul Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 lord_gorthaur said: "animeou.net" de kenichie'nin alt yazıları vardı ama site 1 haftadır kapalı hacklenmiş diyorlardı Animeou said: sevgili saygılı arkadaşlar, çok kıymetli sitemiz animeou server problemi yaşadığından dolayı 7 aralığa kadar, eveet ne yazık ki, anime paylaşımı yapamıyoruz. hemenciicik hallolması dileğiyle hadi kalın sağlıcakla.... feyisbuktan attıkları mesaj böyle. Ama kılıf da olabilir ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wretched Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 açılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 baya bişi söylenmiş ama ben söylemessem yada bunları izlemessen olmaz :P trigun, beck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Samurai champloo iyiydi, tavsiye ederim ama zaten izlemistir herkes herhalde. Trigun da hosuma gitmisti benim, ozellikle sonlara dogru cok iyi oluyor. Ama en guzeli tabi ki her zaman cowboy bebop. Bir sekil baglasalar da devam etse seri keske 26 bolum yetmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Spiegel said: Samurai champloo iyiydi, tavsiye ederim ama zaten izlemistir herkes herhalde. Trigun da hosuma gitmisti benim, ozellikle sonlara dogru cok iyi oluyor. Ama en guzeli tabi ki her zaman cowboy bebop. Bir sekil baglasalar da devam etse seri keske 26 bolum yetmemis. devam değilde red dragon isimli bir seri yapsalar geçmişi anlatsa. Vicious , Julia ve Spike o günlerini görsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Hellsing FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 welcome to nhk texhnolyze bu ikisini çektim de dün, iyiler midir, izleyeyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 NHK efsanedir de texhonolyze da uyursun büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben simdi trigun hellsing, samurai champloo, cowboy bebop bitirdim... baskahramani bunlardaki gibi boyle hafif karizma, hafif yavsak eleman olan baska ne vardir izlenecek; ama konusu da guzel olsun tabi mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Death Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Spiegel said: hafif karizma, hafif yavsak YORROŞİKÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!great teacher onizuka diye arat, geriye de bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 slam dunk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar