Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Saeros said: kız bahse girmiş arkadaşlarıyla, bunu "hadi evlenme teklif etsene ilk geçene" filan diye gazlamışlar, piyango sana çıkmış Öyle bile olsa ekmek çıkma ihtimali varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Tenekeadam said: Saeros said: kız bahse girmiş arkadaşlarıyla, bunu "hadi evlenme teklif etsene ilk geçene" filan diye gazlamışlar, piyango sana çıkmış Öyle bile olsa ekmek çıkma ihtimali varmış. belki de kız daha fazlası için de iddaya girmişti SENİ ŞAŞKIN ÖRDEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Tenekeadam said: Saeros said: kız bahse girmiş arkadaşlarıyla, bunu "hadi evlenme teklif etsene ilk geçene" filan diye gazlamışlar, piyango sana çıkmış Öyle bile olsa ekmek çıkma ihtimali varmış. maden var o köşede zaten. sinirden çıldırıp tekrar gittim koşarak ama yoklardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sarhoş olduğuna göre kızın güzel olmama ihtimalide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 lan ben de bi fırsat vardı sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Fistan said: bence yalan yalamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok en net hatırladığım kısmı zaten aşırı güzel olduğu, giyimi normal olduğu ve sarhoş gibi konuşmadığıydı. arklarla dalga ortamına alır diye yanaşmadım, ne idüü belirsiz falan ama. ısrar edince bi şüphe bi kurt düştü içime adsfsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bence kız senin elindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Saeros said: kız bahse girmiş arkadaşlarıyla, bunu "hadi evlenme teklif etsene ilk geçene" filan diye gazlamışlar, piyango sana çıkmış +1 yok başka bir ihtimal yani olmamalı... varsa benim başım kel mi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahahaha nedense gözümde söyle canlandirdim ilk okuyunca.*emrah edasiynan* BEN ALMAAAAN DEYILIIIIIM. ben alman degilim ne ama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nil onume atlasa boyle, sirtima alir kaciririm, vegasa gotururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sükrü benimlen evlenir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 eregorn2 said: evlenecek yaş da deilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 İyi olmuş aslında ya muhtemelen evlenme vaadiyle eve götürüp sabaha kadar sevişip bırakıcaktı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abvblizzard said: İyi olmuş aslında ya muhtemelen evlenme vaadiyle eve götürüp sabaha kadar sevişip bırakıcaktı seni. Bence bu çok güzel bir senaryo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Yanindaki kızlar da biseksüeldir abi muhtemelen sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 abvblizzard said: İyi olmuş aslında ya muhtemelen evlenme vaadiyle eve götürüp sabaha kadar sevişip bırakıcaktı seni. FUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bence gruba 5. arıolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aynısı arkadaşın başına geldi. hiç tanımadığı afet gibi bi hatunla evli 2 yıldır çok mutlu bi beraberlikleri var özgürce takılıyolar süper oldu. geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 niye mor bere? kırmızı başlıklı kız masalının bilinçaltımızda oluşturduğu bi yönelme olabilir mi bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 olabilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vaniLLe said: sükrü benimlen evlenir misin ? teklif zaman asimina ugramadiysa, EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ne içtiysen serap görmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Fistan said: östrojen shot almış AHHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar