Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bim humus çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aramil said:

zohan geldi direk aklıma :D

muhteşem film ya 20 kere flm izlemişimdir abartısız, babasının çaya humus atması, zohanın saça humus sürmesi, kediye fışkırtması... çok komik ayrıntılardı filmde.
Mesaj tarihi:
parvus said:

ne kadar saçmaladın arkadaşım ya. onca ürün var, okey prezervatif var mesela, snickers var, nescafe özel aromalı bir şey vardı mesela kavanozu 10 tl idi, coca cola var ki en kalitesiz içecektir mesela !

bu derece kör olunmaz, kendi ürünlerinin hepsini birden kimse beğenmiyor zaten. bir kaçını tutuyor insanlar. onun dışında da bilindik markaları daha ucuza alıyor. dar gelirli insanlar zaten el mahkum. siyasi görüş aç karnı doyurmaz. oturduğunuz yerden migros, carefour burjuvazisi yapmayın. sanki yabancı sermaye bize hizmet ediyor.

1. ben senin arkadaşın değilim.
2. arada kaliteli ürün satabilir ama, bu o mekanın kalitesini yükseltmez.Kolilerle istifliyorlar malları.Mahalle bakkalları bile daha düzenli.
3. çalışanları özellikle değişik.
4. bu yazdıklarımla siyasi hiç bir görüş belirtmiyorum.

Kalitesiz orası.

Ayrıca ben, hep bakkal hasan amcadan alış veriş yapıyorum.Çok kral adam.Babamın futbol takımından arkadaşı.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

parvus said:

ne kadar saçmaladın arkadaşım ya. onca ürün var, okey prezervatif var mesela, snickers var, nescafe özel aromalı bir şey vardı mesela kavanozu 10 tl idi, coca cola var ki en kalitesiz içecektir mesela !

bu derece kör olunmaz, kendi ürünlerinin hepsini birden kimse beğenmiyor zaten. bir kaçını tutuyor insanlar. onun dışında da bilindik markaları daha ucuza alıyor. dar gelirli insanlar zaten el mahkum. siyasi görüş aç karnı doyurmaz. oturduğunuz yerden migros, carefour burjuvazisi yapmayın. sanki yabancı sermaye bize hizmet ediyor.

1. ben senin arkadaşın değilim.
2. arada kaliteli ürün satabilir ama, bu o mekanın kalitesini yükseltmez.Kolilerle istifliyorlar malları.Mahalle bakkalları bile daha düzenli.
3. çalışanları özellikle değişik.
4. bu yazdıklarımla siyasi hiç bir görüş belirtmiyorum.

Kalitesiz orası.

Ayrıca ben, hep bakkal hasan amcadan alış veriş yapıyorum.Çok kral adam.Babamın futbol takımından arkadaşı.

BİM müşterilerinin güveni üzerinde yükseliyor.
Kaliteli ürünleri en uygun fiyatla sunan ve yüksek indirimli perakende alışveriş modelini 1995 yılında Türkiye’de hayata geçiren BİM, ülkemizde tüketici ve üretici için yeni bir çığır açtı. Başlangıçta 21 mağaza ile başlayan hizmet bugün Türkiye’nin hemen her yerine yayılmış 2400’ün üzerinde mağaza ile sürmektedir. Mağaza sayısı bakımından ülkemizin en büyük perakende kuruluşu olan BİM ciro bakımından da perakende sektörünün en büyük kuruluşudur.
Ortaya koyduğumuz güçlü büyüme gerçek bir başarı öyküsüdür. Başarımızın temelinde ise gereksiz masrafları asgari düzeye indiren, müşteriye hizmeti ön plana çıkartan yaklaşımımız bulunmaktadır. Uyguladığımız model, öncelikle uygun kiralı yerlerde mağazalar açmakla ve her türlü gereksiz masraftan kaçınmakla başlar. Ürünlerin BİM’in kendi lojistik merkezlerinden en ekonomik ve etkin şekilde nakledilmeleriyle sürer. Ama sadece bunlardan ibaret değildir.
BİM mağazalarında sınırlı sayıda ürün satışa sunulmaktadır. Müşterilerimiz yaklaşık 600 çeşit seçkin ürün arasından tercih yaparlar. Şirketimizin, bu ürünlerin her birinin Türkiye’deki en büyük alıcılarından biri olması, bize satın alma sürecinde büyük bir rekabet avantajı sağlamaktadır. Bu durumun doğal bir sonucu olarak, BİM, ürünlerini mümkün olan en uygun fiyatlardan satışa sunabilmektedir.
Tüketicilere sunulan özel markalı (private label) ürünlerin Türkiye’deki öncüsü BİM’dir. BİM mağazalarında yer alan özel markalı ürünler, markası ve formülü yalnız BİM’e ait olan ve BİM’in seçtiği tedarikçilerce üretilen yüksek kaliteli ürünlerdir. Bu ürünlerin en önemli özelliği, aynı kalitedeki benzer ürünlere kıyasla %15 ila % 45 oranında daha uygun fiyatlı olmalarıdır.
Her gün milyonlarca tüketicinin yüksek kaliteli ürünü en uygun fiyattan almasını sağlayan BİM, çok sayıdaki nitelikli üretici kuruluştan alım yaparak, Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaktadır. BİM, iş ortakları olarak kabul ettiği tedarikçileriyle güvene dayalı, uzun vadeli ve güçlü ilişkiler kurmaya büyük önem vermektedir. Bu kapsamda markalı ve özel markalı ürünleri piyasaya sürmek için tedarikçilerimizle işbirliğimiz devam edecektir.
Bölgesel organizasyonlarımız, her birinin kendi personeli bulunan bölge genel müdürlerince idare edilmektedir. Her bölgenin kendine ait deposu bulunmaktadır. Organizasyonumuzun en temel özelliği, yönetimin merkezi bir nitelikten arındırılmış olmasıdır.
BİM mağazalarında uygun fiyat sunmak için gereksiz masraflardan kaçınmak, asla kaliteden taviz vermek anlamına gelmiyor. BİM, ürünlerinin kalitesini yüksek tutmak için rutin olarak resmi ve özel laboratuarlarda kalite güvence analizleri yaptırmaktadır.
Elde ettiğimiz başarılı iş sonuçları ve yüksek kurumsallaşma düzeyimiz başından beri saygın uluslararası yatırımcıların dikkatini çekmiş ve yatırımcılar nezdinde itibarımızı en üst düzeyde tutmuştur. Bu itibar sayesinde 2005 yılında başarılı bir şekilde halka arz edilen BİM’in, halen hisselerinin yaklaşık yarısı halka açık durumdadır.
Modelimizi başarıya taşıyan en önemli unsur hiç kuşkusuz müşterilerimizin BİM’in hizmet ve kalite anlayışına duydukları güvendir. BİM yönetimi ve çalışanları olarak, adım adım inşa ettiğimiz bu güvenin en büyük sermayemiz olduğunun bilincindeyiz.
Güveninize layık olmak için elimizden geleni yaparak; müşterilerimize, tedarikçilerimize ve Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz.
BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.
Mesaj tarihi:
Bim'in nesini beyenmiyorsunuz anlamiyorum. Kucuk market sonucta e her markadan her urun olamaz ya adamlarin politikasi ucuz-kaliteli olma. Ben fransiz beyniri , isvicre cikolatasi yiyicem diyorsanda makro'ya alalim sizi
Mesaj tarihi:
hayır sanki ürünleri boka bulayıp satıyorlar maliyet düşsün diye. bi tane asgari ücrete götünü yırtan adam gelip her şeyi raflara sabah akşam diz düzelt ön yüz yap şarj et uğraşması mı lazım kalite olması için.
Mesaj tarihi:
ok o zaman ben sana bi mağazada birebir yaşadığım olayı anlatayım, ürünlerin kolilerinden bazılarının içine depoda kedi sıçmıştır, o boklar, sidikler şef tarafından aldırılır. Ürünler de rafa bir güzel dizilir boklu ve sidik artıkları ile. Çok bildik bir fransız mağazası. Afiyet olsun size layık.
Mesaj tarihi:
Sucuk aldıydım zamanında eve geldim sucuğu açtım doğrayacam küflü çıktı geri götürdüm dedim bu küflü çıktı adamlarda ne özür diye bişi nede çekinme sıkıntı var adam gitti yerine yenisini getirdi.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Jucy meyve suları (Tamek yapıyomuş oha)
ben de bu kolpa isimli markalar ne ya diyodum da onları hep bilindik firmaları yaptırıyor adamlar. kendine fason ürün yaptırıyor yani. çünkü piyasada herkesin sattığı ürünü belli fiyatların aralığında tutabilirsin. bunlarda aynı ürünü başka ambalaj altında satıyorlar. olayı oymuş yani.
Mesaj tarihi:
Bim gofret =15 kuruş
le porta 1 litre= 85 kuruş

Tarzı olan bir market ya bim. Ayrıca tavuk etleri hem ucuz hem muhteşem . Başka yerlerden alınca sanki plastik yiyorum
  • Yeni Oluştur...