Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bim humus çıktı

parvus

Öne çıkan mesajlar

sanki carefur, migros babanızın malı. bu ülkenin atatürkçü evlatları onlar.

@dart: humus harika ya. bak bim çiğ köfte, bim humus, iki de kaşık tatlıların olduğu yerden. iki extra yada kırmızı tuborg. gidip güzel bi sakin yerde yiyeceksin yaa süper.
Sosyal ağlarda paylaş

bim çiköfte güzel yav (:, yani hazır yapılmışı değil de toz halinde bişi var 1.25 olması lazım fiyatının su katıyorsun karıştırıyorsun oluyor,
humusu ilk kez duyuyorum vallah görürsem depolarım 10larca, her zaman evde yapılmıyor çok zaman alan bişi nohutu haşlican da sarımsak soycan da çekecen de ooohhhhooo toz al su kat yap işte (:
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

sanki carefur, migros babanızın malı. bu ülkenin atatürkçü evlatları onlar.

@dart: humus harika ya. bak bim çiğ köfte, bim humus, iki de kaşık tatlıların olduğu yerden. iki extra yada kırmızı tuborg. gidip güzel bi sakin yerde yiyeceksin yaa süper.

Alırım görürsem :D çiğ köfteyle bira gitmiyo pek ama rakı güzeldir asdf
Sosyal ağlarda paylaş

etlisini sevmiyorum ben ya, rahatsızlık veriyor çiğ et bünyeye. anadoluda araştırırsan çiğ köftenin bazı yörelerde de etsiz yapıldığını göreceksin adı çiğ köfte olsa da çok çeşitleri var. bir nevi acılı soslu kısır gibi bir şey yapıyorlar, başka markaların da var çeşitli marketlerde. seviyorum genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bimden su aldığım zaman bile kendimi kötü hissediyorum.O derece bir kalitesizlik var.Nerede kalitesiz dandik ve ucuz birşey var bimde satılıyor.Hele çalışanlarının,bitmiş,pasaklı halleri beni kendimden alıyor. Allah bimi kahretsin.

Dip not:Bu görüşlerimde siyasi hiç bir fikir belirtmemiş olup,siyasi bir görüs belirtmek gibi bir şeyi aklımdan bile geçirmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar saçmaladın arkadaşım ya. onca ürün var, okey prezervatif var mesela, snickers var, nescafe özel aromalı bir şey vardı mesela kavanozu 10 tl idi, coca cola var ki en kalitesiz içecektir mesela !

bu derece kör olunmaz, kendi ürünlerinin hepsini birden kimse beğenmiyor zaten. bir kaçını tutuyor insanlar. onun dışında da bilindik markaları daha ucuza alıyor. dar gelirli insanlar zaten el mahkum. siyasi görüş aç karnı doyurmaz. oturduğunuz yerden migros, carefour burjuvazisi yapmayın. sanki yabancı sermaye bize hizmet ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...