dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 gnçtrkcll'li Bella ve Edward'ın heyecan dolu macerası Yeni Ay'da hız kesmeden devam ediyor, üstelik sana özel sürprizlerle dolu 1 Gala ve 3 özel gösterimle! Bu fırsatı kaçırma, hemen formu doldur ve bizden gelecek SMS'i bekle,en hızlı cevap dönen şanslı gnçtrkcll'liler 19 Kasım Perşembe günü 21:45'da Kanyon Cinebonus İstanbul'daki GALA'ya katılacak! Üstelik biletler çift kişilik! Katılım Koşulları * Gala ve özel gösterimlere sadece gnçtrkcll'liler katılabilir. * Gala ve özel gösterimlere giriş hakkı kazanmak için önce ilgili formu doğru doldurman gerekiyor. Form doldurduktan sonra tek yapman gereken bizden gelecek sms'e cevap dönmek. * 19 Kasım'da Kanyon Cinebonus Gala için SMS'e en hızlı cevap dönen ilk 235 kişi, 20 Kasım'da Caddebostan AFM özel gösterim için ilk 75 kişi,21 Kasım'da Profilo AFM özel gösterim için ilk 134 kişi ve 22 Kasım İstinye Park AFM özel gösterim için ilk 112 kişi giriş hakkı kazanır. Kazananlar yanlarında bir arkadaşlarını daha getirebilirler. * Kazanan gnçtrkcll’liler, formda beyan ettikleri gsm numaralarını görevliye söyleyerek onlar için ayrılan özel stanttan giriş yapabilirler. * Turkcell, kampanya sürecini değiştirme, kapsamını kısıtlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar. * gnçtrkcll’li yukarıdaki gala ve özel gösterimlerden sadece 1 tanesine katılma hakkı kazanabilir. http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 saol doldurdum formu cıkarsa giderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ceko adım adım takip ediosun ha. helal azmine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sırf onu degil ilgimi ceken konuları takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu ne ya. reklamda açılım mı oldu. reklam yapsın forumlara diye parayla adam mı tutuyolar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 size de iyilik yaramıyor yararlanalım hepimiz diye konu açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bebişim gerek yok böyle konulara. gir kişisele başım ağrıyor yaz mesela. daha çok mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi su ikiliye acilen ban lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Zaten "Bella ve Edward" ıda seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 adasf koca reklam metninde filmin adı bile yazmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yeni ay yazmıs iste. orijinal ismi değil türkçesi geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi filmin adı twilight değil mi? ben mi yanlış biliorm. yani twilight: new moon gibi bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 twilight izleyen erkekler dikkatli olsun. 5 sene içinde etkisini göstermeye başlayan yan etkileri varmış. gaylik veya emoluk görülebilirmiş %47.3 oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 twilight izleyen erkeklerin %46sının 15 yaş ve altı olduğu, geri kalan %50'sinin kız zoruyla sinemaya sokulduğu, %4'unun ise normal olmadığı isveçli bilim adamları tarafından dogrulanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mokoko said: abi filmin adı twilight değil mi? ben mi yanlış biliorm. yani twilight: new moon gibi bişi?doğru alacakaranlık--yeni ay filmi vizyone giricek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar