Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Kardeşim olacak gerizekalıyla aynı neti paylaşıyoruz. Paranın çoğunu ben vermeme rağmen downloadlarla netimin içine ediyor, oyun bile oynayamıyorum. Ona gideni 250mps bana olanı 750 şeklinde ayarlamam lazım yoksa kafayı yiyeceğim. Bİr çare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Netlimiter iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Download için link vermen mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 http://www.netlimiter.com/download.php Buradan indirebilirsin. Yalnız 28 gün deneme süresi varmış. Ücretsiz aynı işlemi yapan başka program var mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 iyide netlimiter sadece bi bilgisayardaki deisik programlari linitler netteki bilgisayarlari limitlemek icin ole bi metod yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 neti nasil paylasiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 BonePART said: iyide netlimiter sadece bi bilgisayardaki deisik programlari linitler netteki bilgisayarlari limitlemek icin ole bi metod yok Toplam limit belirleyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ben 2 sene kadar önce kullanmıştım vardı diye hatırlıyorum. Programların en tepesindeki kutucuğa toplam hızı yazabiliyorduk. İki bilgisayara da aynı programı kurup istediğin sınırları yazarsan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 iyide abi kardesi keriz mi aaaa abim limitlemis bende ona uyuyim mi dicek kapatir programi limit mimit kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Abi her halükarda hızda bir sakatlık olduğunu anlar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 BonePART said: iyide abi kardesi keriz mi aaaa abim limitlemis bende ona uyuyim mi dicek kapatir programi limit mimit kalmaz Kardeşimin bilgisi o kadar ileri düzey değil, böyle birşeyi bilmiyor daha. Yavaşlığı farketsin sorun olmaz, o zamanda ben download ediyorum derim. Bilgisayarı şifreli, giremem yani. Şimdi 250 ona 750 bana tarzı birşey yapmam mümkün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 modeminde limit özelliği olabilir bi onu kurcala istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 YAW OLE bi modem war mi yane warsa cidden bende alcam hic gormedim limiti felan olani ayrica abi kardesimin bilgisi yok diyosunda essek kadar netlimiter diye ikon duruyo olcak asadida anlat herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 parasoını verirsen var öyle bir modem. ama 2000 dolar falandır sanıyorum(emin değilim). genelde şirketler kullanıyor zaten bu tür şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bu tip konulardaki en guzel, en ucuz cozum icin bkz : mikrotik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben 8 mb ile sorun yaşıyorum. ev arkadaşım tam bir mal. mal oğlu mal. 8mb aldım daha ne yapayım bilmiyorum. hiçbir modemin falan öyle bir özelliği yok. splitter dalan lazım cart curt zaten wireless bağlanıyoz. yok öyle bişe bize yani. olmazsa elemana git bi hat al üstüne diycem. 15 gb kotalı ama 40-50 gb kullanıyoz. adam napıyosa ilk bir kaç günde 30 gb a ulaşıyo. sonra da hız 512 ye düşüyo. bilgisayardan netten de anlamıyo. allahım nerden girdim bu konuya. bu ay da böyle olursa kendisine hat çektirsin diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 interneti senin bilgisayarın üzerinden ver adama? wireless ise, bilgisayarına kablo ile bağla, interneti ad-hoc tan ver, istediğin gibi limitle, kabloluyla araya bi switch al, ya da hub, interneti direk kendi bilgisayarına al, 2. ethernet çıkışı lazım onu huba tak, yine interneti senin üzerinden alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi böyle bişi yoksa bence IT ar-ge ciler kendini en yakın gökdelenden aşağı atsınlar yani. bence vardır böyle bişey, sonuçta internet sağlayıcını arayıp mac adresini vererek net alımını sınırlatabilirsin bile diye düşünüyorum (tabi wireless te mac üzerinden mi geliyo net onu bilmiyorum) ki onun dışında %100 vardır böyle bi program hatta freeware i bile vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oha aynı benim durum Efrasiyab said: Kardeşim olacak gerizekalıyla aynı neti paylaşıyoruz. Paranın çoğunu ben vermeme rağmen downloadlarla netimin içine ediyor, oyun bile oynayamıyorum. Ona gideni 250mps bana olanı 750 şeklinde ayarlamam lazım yoksa kafayı yiyeceğim. Bİr çare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 haydari said: ben 8 mb ile sorun yaşıyorum. ev arkadaşım tam bir mal. mal oğlu mal. 8mb aldım daha ne yapayım bilmiyorum. hiçbir modemin falan öyle bir özelliği yok. splitter dalan lazım cart curt zaten wireless bağlanıyoz. yok öyle bişe bize yani. olmazsa elemana git bi hat al üstüne diycem. 15 gb kotalı ama 40-50 gb kullanıyoz. adam napıyosa ilk bir kaç günde 30 gb a ulaşıyo. sonra da hız 512 ye düşüyo. bilgisayardan netten de anlamıyo. allahım nerden girdim bu konuya. bu ay da böyle olursa kendisine hat çektirsin diyeceğim. xhemstırı azaltsın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 buna bi çözüm bulursanız sevinç çığlıkları atarım. senelerdir ablamla aynı sorunu yaşıyorum. yok netten film dizi izler yok albüm indirir bıtbıt 200-300ms ile oyun oynuyorum arkadaş kafayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bunun çözümü yok tek yapabiliceğniiz şey, modemin ayarlarından QoS ya da QaS olması lazım ordan bir sınırlama koyabiliyorsunuz. ama işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abi saka gibisiniz. Cozumu yok diyenler ozellikle. Cozumunu soyluyoruz iste; bir tane managed switch ya da client yonetimi gelismis bir router alacaksiniz. Cok ucuz cihazlar degiller ama varlar sonuc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 di ne anlar bunlar networkten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abi anlamasinlar, herkes anlayacak diye bir kaide yok da en azindan sallamasinlar. Hepsi anlarsa ben yine kurtaririm da sen ac kalirsin ayrica. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar