Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet Paylaştırıcı.

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

iyide abi kardesi keriz mi
aaaa abim limitlemis
bende ona uyuyim mi dicek

kapatir programi limit mimit kalmaz

Kardeşimin bilgisi o kadar ileri düzey değil, böyle birşeyi bilmiyor daha. Yavaşlığı farketsin sorun olmaz, o zamanda ben download ediyorum derim.

Bilgisayarı şifreli, giremem yani.

Şimdi 250 ona 750 bana tarzı birşey yapmam mümkün değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben 8 mb ile sorun yaşıyorum. ev arkadaşım tam bir mal. mal oğlu mal. 8mb aldım daha ne yapayım bilmiyorum. hiçbir modemin falan öyle bir özelliği yok. splitter dalan lazım cart curt zaten wireless bağlanıyoz. yok öyle bişe bize yani. olmazsa elemana git bi hat al üstüne diycem. 15 gb kotalı ama 40-50 gb kullanıyoz. adam napıyosa ilk bir kaç günde 30 gb a ulaşıyo. sonra da hız 512 ye düşüyo. bilgisayardan netten de anlamıyo. allahım nerden girdim bu konuya. bu ay da böyle olursa kendisine hat çektirsin diyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

interneti senin bilgisayarın üzerinden ver adama? wireless ise, bilgisayarına kablo ile bağla, interneti ad-hoc tan ver, istediğin gibi limitle, kabloluyla araya bi switch al, ya da hub, interneti direk kendi bilgisayarına al, 2. ethernet çıkışı lazım onu huba tak, yine interneti senin üzerinden alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi böyle bişi yoksa bence IT ar-ge ciler kendini en yakın gökdelenden aşağı atsınlar yani. bence vardır böyle bişey, sonuçta internet sağlayıcını arayıp mac adresini vererek net alımını sınırlatabilirsin bile diye düşünüyorum (tabi wireless te mac üzerinden mi geliyo net onu bilmiyorum) ki onun dışında %100 vardır böyle bi program hatta freeware i bile vardır...
Sosyal ağlarda paylaş

oha aynı benim durum

Efrasiyab said:

Kardeşim olacak gerizekalıyla aynı neti paylaşıyoruz. Paranın çoğunu ben vermeme rağmen downloadlarla netimin içine ediyor, oyun bile oynayamıyorum. Ona gideni 250mps bana olanı 750 şeklinde ayarlamam lazım yoksa kafayı yiyeceğim.
Bİr çare?
Sosyal ağlarda paylaş

haydari said:

ben 8 mb ile sorun yaşıyorum. ev arkadaşım tam bir mal. mal oğlu mal. 8mb aldım daha ne yapayım bilmiyorum. hiçbir modemin falan öyle bir özelliği yok. splitter dalan lazım cart curt zaten wireless bağlanıyoz. yok öyle bişe bize yani. olmazsa elemana git bi hat al üstüne diycem. 15 gb kotalı ama 40-50 gb kullanıyoz. adam napıyosa ilk bir kaç günde 30 gb a ulaşıyo. sonra da hız 512 ye düşüyo. bilgisayardan netten de anlamıyo. allahım nerden girdim bu konuya. bu ay da böyle olursa kendisine hat çektirsin diyeceğim.

xhemstırı azaltsın olm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...