Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bilmiyorum açıldımı, farkettiyseniz böyle ellerinde tabelarla gezen bir takım kafeleri tanıtan gençler var. İşte fal var, bilmemne diye. İş tanımında hiçbir sakatlık veya ters bir durum yok. Ancak abi o tiplerin saç ve kıyafetler nedir öyle? Kasıtlı mı değil mi? Gerçekten mi öyle iyi diye duruyorlar? Anlamadım, gitti. Yada bunu farkeden tek manyak bende olabilirim tabide abi o saçlar özellikle farkedilmeyecek gibi değil ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bi resim atsaydın hiç denk gelmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ayar oluyorum o heriflere böyle sakallı sakallı adam hiç utanmadan salak gibi sırıtıp "kahvesi sizden falı bizden hihihihi" demiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar