xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sennheiser var ben de gayet memnunum. kulak içiler iyi hoşta arkadaş bazenleri bıdık gibi ses çıkıyor tam oturmadımı. oturmuyor olabiliyor bazenleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 $u an cx95 kullaniyorum baya iyi ama cift armature gecmeyi du$unuyorum. hedefimde amazondan q-jays sipari$ etmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben pazardan SQNY kulaklık aldım çogzel tavsiye ederim bası bi köklüyorsun cızırtıdan hiç bir şey duyulmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 cx 95 demişken, http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30177 sahte midir ? dealextreme'den çok alışveriş yapıyor millet gerçi ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben guvenemiyorum cin olayina. bi de bendeki TR metan garantili istersen 100 liraya birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar