Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 olorin84 said: 95-2008 arası güzel yıllardı. Daha da o tadı alamadım hayattan. Guzel olan eski degil cocuklugundur diye bir laf etmis dayinin teki. Harbiden de kendinden buyuk biriyle muhabbet ederken adamin da en mutlu donemi cocuklugu oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 yalnız hakkaten ne zaman bahariyede yürüsem direkt yıllar öncesine ışınlanıyorum. ergenlikte kadıköy'e gitmek ne keyifliydi. ortaokulda hayatımda ilk defa gasp edildiğim yer olsa da sdfs. 18 yaşına kadar kadıköy'e gittiğim kadar o yaştan sonra gitmemişimdir. ama pasajda winning atmanın keyfi, patso ve internet kafe, caferağa'da basket maçları ve sosisli yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 krediye bulaşmamış hayatımı özledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 off kredi :( hayatımda yaptığım tek akıllıca hareket sanırsam kredi çekip ev almamamış olmak belki de en kötüsü gerçi, ilerde görcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 a mekanında b kişileriyle c yapmak diye anlatmış çoğu kişi ama aslen sorumluluk'suz olmak işte. 15-23 arası mı dersin artık kişiden kişiye değişir, o araya wow gelse wow, kafede cs atmaksa o, beştaş'ta frp oynamaksa frp, örgü örmekse örgü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar