Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özledikleriniz...

MelancholY

Öne çıkan mesajlar

belki de... belki de... yo yo hayır...

*!duygusal kelebek olur uçarak kaçar*[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

ben içimdeki çocuğu özlüyorum. şöyle arada bi "naber lan kerata" deyip tokatlamak falan istiyorum. zaten... zaten... hepimizin içinde masum bi çocuk yok mudur?

*!aşk böceği olur sürünerek kaçar*[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın gayet basit olduğu zamanları,
Sevgilim beni terketmeden önce yaşadıklarımı
Gece geç saatlere kadar dışarıda oynadığım, bilgisayarı bilmediğim zamamları,
Eski(insanların kendini yakışıklı, güzel göstermeye çalışmadığı, eğlenmek için bara gitmek yerine 7 kiremit oynadığımız) zamanları,
Orta son ve lise2-3 zamanlarımı
çook özledim
Sosyal ağlarda paylaş

Belli oluyor :)
Dennis Leary - Shut The F.ck Up'ı indirin bulabilirseniz. İyi geldi bana.
(Alanis Morisette - Ironic de tavsiye edilir.)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 08 Temmuz 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Axl Rose a özeniom welcome to the jungle daki gibi yapmak istiyorum sacımı uzatıp kabartmayı :)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...