RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bir kaç gündür ne zaman sigara içmeye şirketin önüne insem ufacik bi yavru kedi bacaklarıma dolanıyor çokta tatlı bişey. sokağın diğer ucunda da bi iş yerinin köpeği var köpeğide tanıyorum ufakken ayağımın üstüne çikardi bende onu atdaaa atdaaa yapardım şimdi büyüdü hayvan hayvan kadar oldu halen ayağıma debelenmeye çalişiyor bazen. bugünse aynı yerde dururken kediyi gördü geldi bu koca oğlan dedim isirirsan o kediyi yeminle atdaa yaptığım bacağımla dalacam sana, neyseki korktuğum başına gelmedi oturdu oynadı kediyle ama kedide bi yaramaz ki köpek arkasini dönüyor gidiyor kuyruğuna vuruyor bitane köpek geri dönüyor sonra tekrar kiçini kediye verecek gidiyor kedi yine vuruyor ama köpeği severdim zaten şimdi bi kez daha sevdim o yavrucağa bişey yapmadı die. köpeğide biliyorum hani hiç kedisever bi köpek değildir gördüğüne havlıyor normalde ikide resmini çektim şekerlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 said: şimdi büyüdü hayvan hayvan kadar oldu halen ayağıma debelenmeye çalişiyor bazen.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 hastayım ıste bu tiplere ne guzel ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 atdaaa yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ahanda bu da bizim evin hali :) Köpek = Eros , Kedi = Pafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kedi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 köpek golden olunca nedense yadırgamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ilk fotoda kedi çook iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar