pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 mekan neresi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 IKSV Salon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Gri Trio * Plongeur Quartet * Spooky Canan Duran Quartet Fuat Tuaç Quartet Kaan Mete Swing Band BUMC Jazz Choir * Jazz So * yanlıs hatirlamiuorsam bu sırayla cikti gruplar ilk grup harici klasik jazz calan yoktu hele son grup new wave gibi geldi-kahun fln yanina yıldız koydugum gruplar jazz festivaline on grup olarak cikmaya hak kazanan gruplar oldular cok leziz bir konserdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 HELAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Evet başardık :D Numana çok teşekkürler geldiği için, hiç beklemiyodum burdan birinin gelmesini, çok mutlu ve memnun oldum grubum adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 rica ederim asil ben memnun oldum hem guzel bir caz konseri izledim hem de cazin onde gelen isimleriyle sohbet etme imkanim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 http://www.iksv.org/caz/caz.asp?cid=115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tebrikler, gelir orda dinleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ulan bir bana kısmet olamdı seni izlemek.. neyse 3 temmuza gelecğeim ama zaten istanbuldayım bir yere gittiğim yok :P bu arada 4 diyorlardı 5 grup almışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 İldeniz çok kötü espiri.... Çok kötü.... Çook.... Grh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben na bir şey diyeyim mi.. zaten "korosu ne kadar ilgniç bir isim alla alla" diye düşünürken kendimi bulmuştum.. hatta jazz so yu jzz so diye yazmışar ya.. bun uda koro su olamsı gerekirken korosu diye tyazmışlar sandım.. keşke şaka yapıyor olsaydım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 UYKUM VAR LAN BENİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ehuhe tebrik ederim gimlican, o tarihlerde calmiyo olsam gelirdim izlemeye. Neyse artik sen beni izlemeye gelirsin nardise 30 haziran 1 temmuzda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bugün tünelin oradaki sahnede rastladım size ama akustik falan çok kötüydü yani bar ortamında çalsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. tam da düşünemiyorum gerçi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 güzeldi güzeldi elinize sağlık. takip listeme girdiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben de izledim ilk defa. guzeldiniz baya, ses sorunu olmasa daha da harika olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kaçırdım ben yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar