Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellstample

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yabancı olan orjinal hellstempledan bahsediosan hackledim öldü tüm accountları silmek tüm saveleri yok etmek zorunda kaldılar sonra bi daha açamadılar sırf gıcık kaptığım için heriflere orada counselordum sora dediğim gibi hackledim öldü :)
haxooororr rulez
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 08 Temmuz 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
yabancı olan orjinal hellstempledan bahsediosan hackledim öldü tüm accountları silmek tüm saveleri yok etmek zorunda kaldılar sonra bi daha açamadılar sırf gıcık kaptığım için heriflere orada counselordum sora dediğim gibi hackledim öldü :)
haxooororr rulez
Bende Stafftım orda ama client editleyince gm filan yapıolardı saçma geldi bıraktım.[signature][hline]UOtr GM
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 08 Temmuz 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
said:
Mr_Magget, 08 Temmuz 2004 11:36 tarihinde demiş ki:
arthur baba ya senin gibi düşünenler yüzünden biz oyuyacak server bulamıyoruz

öyle deme şimdi adamlar ana avrat kayıyodu yapacak bişi yok

:) Ehheee[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Boş Kağıda imza atmam... :-)
Mesaj tarihi:
Özür faust abi kusruma bağışla görmemişim affeyle beni..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Boş Kağıda imza atmam... :-)
Mesaj tarihi:
chrono_et'e cevap
Hellstemple Serverı aslen bı yabancı server dır..
Bunun Ozentiligi Olarak Hellstemple II Cıktı ki 128 Cableyle 14-15 yasındakı cocukların actıgı bı serverdı bızım buda oturuyorlardı.. Hıc umut beklemeyın yenı Server actı oda kapandı boyle ne oldugu bellı olmayan server lara kulak asmayın sonuc http://forum.paticik.com/view.php?id=80021 boyle olur.. Zaten bu kısı emek hırsızının da tekıdır Kendı sıtesınde ızınsızce benım calısmalarımı kullanıp ustune bırde yorum yapması serverın acılsa bıle ne kadar ayakta duracagını gosterır zatende bu kısıler ınsanları kandırıp Uo Yubılmeyen lere 25 milyona Gm olursun gel bızım servera dıyerek paralarını alıyorlar ... Dıkkatlı Olun canınız Yanmasın[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem !
|| www.404.gen.tr ||
Mesaj tarihi:
Ben Hellstempledaki Admin Herayım.O beğenmediğiniz serverdaki actionları ben hiç bir yerde görmedim.Türk oyuncu sayısı yabancı oyuncu sayısını da geçmiştir.3 seneden fazlada online kalmıştır o server.Nebula hariç hangi server 3 seneden fazla online kaldı Türkiyede.Saçma saçma konuşmayın o serverda gm olmak isteyen kaç kişi vardı sen biliormusun.. Eminimki az yalvarmadınız monkeyman'a gmlik için.Gelipte burda artislik yapmayın.
Mesaj tarihi:
said:
ibrahimakgun, 09 Temmuz 2004 20:51 tarihinde demiş ki:
Ben Hellstempledaki Admin Herayım.O beğenmediğiniz serverdaki actionları ben hiç bir yerde görmedim.Türk oyuncu sayısı yabancı oyuncu sayısını da geçmiştir.3 seneden fazlada online kalmıştır o server.Nebula hariç hangi server 3 seneden fazla online kaldı Türkiyede.Saçma saçma konuşmayın o serverda gm olmak isteyen kaç kişi vardı sen biliormusun.. Eminimki az yalvarmadınız monkeyman'a gmlik için.Gelipte burda artislik yapmayın.

benden bahsetmion dimi en son ben developerdim orda zaten euheu
Mesaj tarihi:
Ulan hera sen ne hak ile bizi yargılıyosun şerefsiz öyle .invul la darkness hatchet la adam kesmeyi biliyosun eziq senin gibiler yüzünden soğuduk serverden muhtemelen staffların hepsi tüktü[signature][hline] /------------------------
- Tıklada Gor Ebeninkini -
------------------------/
  • Yeni Oluştur...