Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=317959450626&ref=nf iran kedisi mi oluyo bu? değilse cinsi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Scottish Fold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 iran bu sekil oluyor kaptan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sunlar hic buyumese keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 teşekkür ederim. cansın bi kedi edin bence burda da sonra bana ver sıkılınca ben de sıkılınca sana veririm dönüşümlü kullanırız olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oha olur =( şu mesela http://www.facebook.com/video/video.php?v=1276467509562&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oha bu 2videodaki kedide süper şirinmiş. bi de kadıköyde bi petshopta BAYA pahalı -sanırım cins- kediler var. tamamen düz gri ve mavi gözlü ve bunların boyutundalar. of allam süperler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yahu inanılmaz bir yaratıkmış bu en kısa zamanda ediniyorum, ilgi konusunda da diğer ırklara göre daha toleranslıymış. sakin uysal bir hayvanmış. of çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Büyüyüncede fena olmuyor ayrıca. Google da bir ara ırk ismiyle, görsellerde ilk sayfada, şekilli bir resmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 holy alırsan nerden/ne kadara vs aldığını buraya yazar mısın tutkuyla bağlandım kendisine şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben tüylü tekirler var yumuş yumuş onların cinsini nerden bulunur onu falan merak ediyorum aslında =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Tekir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi parası ve evi geniş olana kedi savannah'tır.. al bif1 ya da f2 misler gibi. koccaman kedi, git sarıl, ısır falan, hayvan gibi kedi işte.. http://www.youtube.com/watch?v=zuiKbnA3w0Q hâlâ yaygınlaşmamış olmasına şaşırıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=q-H2Lil8zu8 benim şimdi oturduğum ev küçük bayağı, bir de gelen giden çok oluyor, daimi alerji problemi çıkartıyorlar. genişçe bir yere geçer geçmez almak isterim.. para yatırmaya değer bir canlı bu savannah.. nasıl millet almaz bunu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dasaaa said: hayvan gibi kedi işte.. =) Birde bunu alana kadar vaşak al, hem daha karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bununla vaşakı bir tutman bile ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben bu kediyi bi çizgi filmden hatirliyorum ama adı aklıma gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Şimdi bunu daha mı güzel buluyorsun dasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 vaşaklara tasma takılıp gezdirilebilyor mu? beraber yüzme imkanın var mı? köpek gibi bir eğitim alacak kapasitedeler mi? küçük çocuklarınla evde bırakabilir misin? tavana kadar zıplayabilirler mi? bu kadar güzeller mi? bu köpek gibi bir kedi.. daha da irisi var, serval ama o biraz vahşi bir hayvan.. genetik az daha ilerlesin, azıcık daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 vaşak evde beslenirmi ya kafasini vurur tavana valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Aha savannah çok iyiymiş ilk defa görüyorum. Zor mu bunu beslemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bunlari beslemek için elinde otoalarm düğmesi gibi alet olcak boynuna özel tasma yaramazlik yapınca vericen elektriği. vicdanın sızlamadan besleyebiliyorsan öyle besliycen başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben bir kaç yere sormuştum savannah'ı 500 euro dediler (anlaşmışlarmı hepsi aynı fiyatı cekicez diye nedir) Cok güzel, zeki ,diğer kedi ve hayvanlarla iyi geçinen , hareketli bir kedi. Gördüğüm kadarıyla en elite 2-3 kedi arasında yani. Niye böyle uçmuş bir fiyatı var anlamıyorum ama. Ticaretini yapasım geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kesinlikle daha güzel, ama bakımı yasak :) Birde vaşak bundan fazla zıplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Yemiyo mu bu insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Masticore said: Ben bir kaç yere sormuştum savannah'ı 500 euro dediler (anlaşmışlarmı hepsi aynı fiyatı cekicez diye nedir) Cok güzel, zeki ,diğer kedi ve hayvanlarla iyi geçinen , hareketli bir kedi. Gördüğüm kadarıyla en elite 2-3 kedi arasında yani. Niye böyle uçmuş bir fiyatı var anlamıyorum ama. Ticaretini yapasım geldi :p onlar savannah diye başka bişi kakalayacaklardır. ya da f yüzbeşbin falandır.. f1'i geçtim f2'ler 3000-4000 dolarlardan başlıyorlar breederlarında daha. zaten çok fazla yetiştiricisi yok sanırım. almanya ve italya ile görüşmüştüm ben zamanında. adamlar "bekleyeceksin sıra var hacım" diyorlardı.. daha da fazlaymış.. said: since F2 Savannahs have still a high serval amount and don´t fit into every household and living situation. Depending on serval amount, look and if you are for a breeder or pet prices are usually 4000 - 6000 Euro, later generations are less expensive. ayrıca herkesin dediği şu vardı.. alan olursa yaptırmasın hiç bunları said: We don´t recommend FIP and FELV vaccinations. niyedir bilmiyorum, okumuştum bişiler ama hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar