Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AoC 'de Bir Senede Genel Anlamda neler değişti?

Narakuh

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlıyom...

60 + assault ve TOS olmak üzere iki adet char kasmıstım. oyunu tam iki ay oynadım ilk çıktığı günden beri ..Geçen senenin ekim ayı gibi oyundaki hesabımı aşağıdaki sebeplerden dolayı dondurmuştum.

Oyunu yeniden yükledim ve patchliyorum.Oyun hakkında bilgi sahibi olan arkaşlar aşağıdaki sorularıma cevap yazarlarsa çok yararlı olacaktır benim için;

1)65+ lvl kasmak için yeni zonelar ve/veya questler eklendimi?
2)PvP sisteminde ne gibi gelişmeler var?
3)Serverlarda oyuncu sayısı arttımı?Türk guildlerinin durumu nedir?
4)Oyunda itemlenmek WoW gibi kolaylaştırıldımı?(Zor item almaktan yanayım...)
5)Mousumuza artık kısayol tuşu atanabiliyormuyuz?
6)Gerekli grafik iyileştirmeleri yapıldımı?Eskisi gibi oyundan kopmalar oluyormu? Oyunun eskiye oranla performansı ne durumda?
7) 14 günluk deneme veriyorlar sanırım yeni kullanıcılar için ?Bu 14 gün için kredi kartımızadan para çekiliyormu ?Bitiminde oto çekim yapılıyormu yoksa bizim onayımız mı isteniyor?

Biraz uzunca oldu ama tahminimce oyuunun çok eksigi vardı bu sorular yeterli olacaktır.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

Aion oynarken Aoc'un ne kadar harika bir oyun oldugu surekli aklima geliyor.
2handed bir silahi eline aldiginda combo sistemi gercekten o silahi kullaniyormussun hissi veriyor.
Ancak funcom yaptigi patchlerle oyunu bir adim ileri goturemedi. Sorunlar saymakla bitmez.
Lvl80 olduktan en fazla 1 ay sonra sikilirsin ki, ben oyunu birakmadan once 3 gunde lvl80'e kasabiliyorduk.
Iyi bir ortam ve arkadaslar bulursan zevk alarak oynarsin ki iyi bir ortam bulduktan sonra her oyunu zevkle oynayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty benim bu oyundaki can dostlarımdan birisi ...Hunty ile dostluk bir başkadır..evet dostum yadigar senle bu oyuna beraber başladık diyebiliriz...o günlerden çok zaman geçti..o ilk zamanlardaki hataların hiç biri yok diyebilirim...Aion bende aldım ama oğluma devrettim..bana göre deil..Aoc yeri başka geçen gün 1 yıllık uzattım..bir çok avantaj sağlıyor...Hunty e katılıyorum arkadaş ortamı çok önemli..keşke Hunty de bizlerin arasında olsa..Herkese gönül rahatlığı ile bu oyunu öneririm..Aoc..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bugun acc yi actırdım.
aqulionia rp pvp serverında 50 lvl assault umu kasmaya başladım.
Yanlız eski bir wow oyuncusu olarak halen mouse kısayollarını kullanamıyorum aoc de bunun bir yolu yontemı varmıdır?

Aquilonia da oyunda kendimi geliştirmeme yardımcı olacak bir türk guildi arıyorum.

Birde classlarla ilgili (skiller ,talenltler, Statlar, oynanış tarzları) hakkında bilgi bulabileceğim güzel bir site aroyorum. Türkçe olması tercihimdir.

Cevaplar için teşşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

ne oyunmuş be, bütün diğer oyunların gazabını aldı.herkes bok attı halada atıyor.millet diğer oyunlardan kısa süreli ara verip sinirini bu oyundan alıyor.gerçekten funcom bu konuda paha biçilemez bir değer yarattı.mmo oynarken oyunundan sıkıldın mı aoc de hesap aç, iki laf geçir eleştiri yap rahatla, tekrar eski oynadığın oyuna dön.profit.
Sosyal ağlarda paylaş

hesabını açmaya gerek kalmadı artık :D funcom nasılsa beleş 14 gun yolluyor giriyorum 1 gun boyunca takılıyorum ama hakkaten de bir sorun cıkıyor da şaka bir yana en son gecen hafta girdim oyuna boyle surekli takılmalar flana oluyordu yav 2 dak. bir ekran dondu durdu hep annamadım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...