Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 melaba.. şimdi böle arada bakıyorum millet çok güzel masaüstleri vsler yapıyo win7 de.. bende istiyorum. ama neyi nerden yapıcaamı halen tam olarak öğrenemedim win7 de.. googleda da aradım ama yapıcı bi sonuç çıkmadı.. nası böle şekil şekil, dileciğimce amsaüstü hazırlarım.. ha bu arada win7 home premium kullanıorum.. ultimate fln diil diyemi acaba ayarlarla oynayamıorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Nasıl masaüstleri mesela ? Ssler misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ultimate'ın getirdiği iki özellik var, biri bitlocker, öbürü dil desteği. O yüzden ultimate olmamasıyla alakası yok pek. Bi SS görsek iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Millet böyle şeyler yapıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 baya iimiş yannız biri yardımcı olursa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu şeylerin download edildiği bi yer falan da var mı? microsoft sitelsi hariç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kaliteli şeyler deviantart'ta genelde. Bir de şu forumu takip edin, kaliteli masaüstleri konuyor. http://forums.wowace.com/showthread.php?t=10498&page=71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar