aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ankara cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 rokete laf no gitmiyorum lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Çin Çin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sukru bey size kizmam mumkun degil, dogal trollsunuz. hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 GwindonSurion said: rokete laf no gitmiyorum lan.. yerinde bir tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Havlu said: kafana gore fikir belirtme yeri degil. lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Sen de uniye girmissin ama hala veledsin, o yuzden kizsanda farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 GwindonSurion said: rokete laf no gitmiyorum lan.. tebrikler gwindon, doğru seçim. kesinlikle pişman olmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Havlu said: forum bu; adi ustunde. kafana gore fikir belirtme yeri degil. nasıl yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ANKARA GÜNDEMİNDE SICAK SAATLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 "roket adam" said: -ankara çok sıkıcı bi şehir hiçbişi yok +AMA ANITKABİR VAR DEVLET BÜYÜKLERİ DEVLET BİNALARI TSK CEHAPE HEP ORDA YANEEE ATAKULE VAR ÇOKSÜFER -okthxbb. firisıtaylda süpersin sana puanım 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben de 15 yaşındayken (eski hesabımla) böyle trolleyenlere çok kızıp kişiselde başlık açmıştım onu hatırladım şimdi. Sonra gördüm ortam bambaşkaymış. Hatta muhauhu biri sticky yapalım diye ayar vermişti ben de ciddiye alıp sevinmiştim ne komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Zegna ev arkadasi ariyodu bi ara, buldu mu acaba. Gerce yeri filan nerde bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 havlu düzgün konuş. burada milletle istediğin gibi konuşamazsın sanal ortam diye. hoş muhtemelen senin gibiler ancak klavye başında böyle höt höt konuşur. terbiyesizliğin lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dufrasne said: GwindonSurion said: rokete laf no gitmiyorum lan.. yerinde bir tercih. turkiyenin 3 buyuk kapitalinde de yasadim. istanbulda 7 senem, izmirde 12 senem gecti, simdi de ankarada yasiyorum daha ne kadar kim bilir. benim icin turkiyenin en guzel metropolu izmirdir cunku gecenin ucunde uyku tutmayinca terliklerinle tekel 7/24ten birani kapar sahile cikar oturursun. ankarayi ben de cok sevmiyorum ama gitme, gidilmez, yasanmaz denilecek kadar kotu bi yer degil. ozellikle kampusler icinde olacak ve dis taraflarindan uzaksaniz gayet de guzel. sessiz, sakin, temiz, duzenli. burada ankarayi kotuleyen bir cok arkadas gitmistir ankaraya ama kac tanesi kac sene yasamistir merak eder sorarim. sonucta bu is keyif isi de degil, is icin gidiliyor, okul icin gidiliyor. oyle salak bi arkadasim vardi, ben izmiri birakamam diyip ege psikolojiye gitti, salak burada odtu psikolojiyi tutturuyordu. ulkemizin su halinde, gelecek yillarda odtulu arkadaslar onun onune gectiginde is alimlarinda kendisi uzulecek. neyse bosa yoruyorum kafami, ne isterseniz yapin arkadas yazdim ben nerede kalinir diye uste dtcf icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ADRES VER BELLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Havlu said: forum bu; adi ustunde. kafana gore fikir belirtme yeri degil. ben hala burada kaldım anlamadım. forum denen ortamda kendi görüşlerimizi belitemiyeceksek ne anladım ben. gidip atsızcılara üye olsana sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paran varsa tunus yoksa cebeci kurtuluş kolej hattı.. çoook paran varsa git bahçeliye, beşevlere okulada yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 havlu, biraz daha kalaydın. değerli fikirlerinden bizi mahrum etmyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sahne: keşif amaçlı gezinti oyuncular: ankaralı bir grup genç ve istanbullu bir grup genç yer: levent kanyon MOTORR! - abi işte çok güzel yani, mimarisi falan bayaa iyi buranın, çok seviyorum ben + alışveriş merkezi bizim armada var aynısı değil mi % evet aynısı aynısı & atakule? # anıtkabir var hem £ abi trafik var burda YEEAEAE ! olm çok kalabalık lan yaşanmaz - okthxbb. DUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kermit said: Havlu said: forum bu; adi ustunde. kafana gore fikir belirtme yeri degil. ben hala burada kaldım anlamadım. forum denen ortamda kendi görüşlerimizi belitemiyeceksek ne anladım ben. gidip atsızcılara üye olsana sen. tamamini okumaz orayi okursan orada kalirsin canim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ankaraya bok atıp istanbulu mu övüyosun. neden, istanbul daha eğlenceli abi ya. sanki her gün grup seks dönüyo lan istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 roket adam çokmu ezdiler seni ankara da, anlat acıdım baya haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sahne: keşif amaçlı gezinti oyuncular: ankaralı bir grup genç ve istanbullu bir grup genç yer: istiklal caddesi, istanbul MOTORR! - abi işte burası da istiklal. böyle takılıyosun içiyosun her milletten insan her tipten insan var. + aa caddeye bak bizim sakarya lan bu % evet aynısı aynısı & sakarya caddesi? # AY KALAABALIK DEEYİL HEM £ abi ÇOK KALABALIK YEEAEAE ! OHA KIZA BAK - okthxbb. DUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 canola said: ankaraya bok atıp istanbulu mu övüyosun. neden, istanbul daha eğlenceli abi ya. sanki her gün grup seks dönüyo lan istanbulda bizim burda her koşe başında var. gruba 4. aranıo die bağırıo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar