Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbet kuşları

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, gitar çalmaya yeni başladım -yaklaşık 4 ay kadar oluyor. Kendi kendimi geliştirirken aradan şöyle birşey çıktı:
http://paranoyaknota.blogspot.com/2009/11/muhabbet-kuslar.html

Gitarla yaptığım ilk beste umarım ki devamı da gelir, bu işin ucunu bırakmak istemiyorum =)
Biliyorum ki eksiklerim çok var ve hepsini yavaş yavaş kapatmaya çalışıyorum.
Birde parça nasıl olmuş diye merak ediyorum çünkü insan kendi yaptığı yemeği her türlü beğenir =) Bir emek harcanıyor sonuçta fakat dışardan nasıl olduğu konusu benim için daha önemli, özgüvene de ihtiyacım var.
Bu parçanın neden böyle bir isme sahip olduğunu merak ediyorsanız dinleyince anlarsınız =)
Şimdiden çok teşekkür ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

üç gündür tek laf edilmeyecek kadar kötü değil yahu, forumun cix isimlerinden olmayınca ilgi görmemiş.8-)

4 aylık çalışmayla iyi bence, biraz daha melodik olması gerekiyor ki bu da zamanla olur. zamanla arpejlerini falan iyice süsleyeceksin. bide sondaki akor kısım biraz yalnız kalmış üstüne ayrıca bir gitar daha kaydetsen falan daha da iyi olur.

böyle ilk kayıtları yaparken çok hevesli olunur kırk saat şurasını şöyle yaptım burasını böyle yaptım falan dersin, ama dinleyici acımasızdır bir dinler geçer, senin ince ince dikkat ettiğin şeyleri farketmez çoğu zaman, hevesin kırılmasın bir iki seneye bir unforgiven bekliyoruz. (:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...